Σελίδες

12 Μαΐου 2010

Τουρκική εφημερίδα Milliyet: "Βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας....ανήκει στον Μωάμεθ Β τον Πορθητή!!!!!"

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα οι τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις τους.

Αυτή την φορά η τουρκική εφημερίδα Milliet δημοσιεύει δηλώσεις του γενικού διευθυντή βακουφικών ιδρυμάτων της Τουρκίας, δηλαδή τα κτήματα που είχαν αφιερωθεί από ευσεβείς πιστούς σε ναούς, μοναστήρια και σχολεία. Στις δηλώσεις του ο Γιουσούφ Μπεγιαζίτ ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας!


Και φυσικά ως εκ θαύματος, οι γνήσιοι τίτλοι ανήκουν στο όνομα Ebulfetih Sultan Mehmet, γνωστός ως σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής. Θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους Οθωμανούς Σουλτάνους, που ακόμη και σήμερα οι Τούρκοι θεωρούν ως μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία τους, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Όπως διευκρινίζει φυσικά με τον δικό της τρόπο η τουρκική εφημερίδα, με την «ανακάλυψη» αυτή αποδεικνύεται ότι η Αγια-Σοφιά ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι στα «πνευματικά όντα» της Παναγιάς, του Χριστού ή του Αγίου Πνεύματος. Άρα όπως γράφει η εφημερίδα η Αγιά Σοφιά ανήκει...στους τούρκους! Η προκλητική αυτή δημοσίευση γίνεται μόλις 3 μέρες πριν από την επίσημη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα.

από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Οι Τουρκομογγόλοι έχουν στην κυριολεξία ξεφύγει.....

Στην Ιωνία ζούσαν οι αρχαίοι Τούρκοι!!!
Η Ελλάδα ανήκει στην Οθωμανική αυτοκρατορία!!!!
Οι Τούρκοι δεν έκαναν ποτέ γενοκτονίες!!!!
Η Κύπρος είναι τουρκική!!!!
Το Αιγαίο ανήκει στην Τουρκία!!!!!

Τώρα.....
Η Αγία Σοφία στην Πόλη ανήκει στον σιχαμερό διεστραμμένο Σουλτάνο Μωάμεθ Β τον Πορθητή!!!!!!!!!

Κι ο Τζέφρυ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το αφεντικό του.......

3 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ
    ΣΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑ Σ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ......
    ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΩΡΑ ΦΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά και τις υπογραφές που έπεσαν με την Ρωσία για πυρηνική συνεργασία ποιος τους πιάνει. Ταρακούνησαν τις σχέσεις τους με Ισραήλ και ΗΠΑ και αντί να ιδρώσουν πήγαν και υπέγραψαν με Ρώσους την ώρα που η Ελλάδα έχει πλήρως υποταχτεί σε όλα. Οι άνθρωποι μας έχουν κάνει ρόμπα διπλωματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσεχώς οι αποδέιξεις αμοιβών, για τούς αρχιτέκτονες Ανθέμιο & Ισίδωρο!!!!!!!
    Μήπως τελικά οι Έλληνες παρέμειναν στην Μικρά Ασία και εδώ μας έστειλαν μετανάστες τα χρόνια της Τουρκοκρατίας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.