Σελίδες

26 Μαΐου 2010

Το Πατριωτικό Μέτωπο με Δελτίο Τύπου ζητά επιστροφή της δραχμής...


Αθήνα 25 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέρα με την ημέρα δικαιώνεται η προσέγγιση του Πατριωτικού Μετώπου για την ανάγκη εξέτασης των παραμέτρων εκείνων που πρέπει να ληφθούν υπόψη, για επιστροφή της χώρας στη δραχμή, κήρυξη χρεοστασίου και επαναδιαπραγμάτευση συνολικά με τους τοκογλύφους (αγορές τις ονομάζουν οι των ΜΜΕ) του χρέους.

Η σημερινή κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με την επιλογή της να συντονισθεί με τους διεθνείς τοκογλύφους, οδηγεί τη χώρα στην πλήρη της υποταγή στο διεθνές χρηματιστηριακό σύστημα, με ένα χρέος που θα πλησιάσει το ένα τρισεκατομμύριο ευρώ και θα υποθηκεύσει για πολλές δεκαετίες το μέλλον του τόπου και του λαού μας.

Ήδη στις φωνές των έγκριτων οικονομολόγων διεθνώς, προστίθεται και αυτή του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας, ο οποίος καταγγέλλει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το ότι «εμπαίζει την Ελλάδα, ενώ γνωρίζει ότι η χώρα χωρίς βιομηχανική βάση δεν θα μπορέσει ποτέ να πληρώσει τα 350 δις ευρώ του χρέους της».

Καλώς ή κακώς αυτή είναι η τραγική αλήθεια για τη χώρα μας και οι επιλογές του «δανεισμού για να πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια», όχι μόνο αναπαράγουν τα αδιέξοδα, αλλά τα εντείνουν σε μεγαλύτερο βαθμό, κάνοντας παράλληλα τις προσπάθειες για να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία, πολύ δυσκολότερες. Προσπάθειες που ούτως ή άλλως θα γίνουν κάποια στιγμή από ένα άλλο πολιτικό μοντέλο που θα επιλέξει εξ ανάγκης ο ελληνικός λαός.

Η αλήθεια είναι αυτή και την γνωρίζουν όλοι οι «παροικούντες». Γνωρίζουν πως στο τέλος της σκοτεινής διαδρομής στην οποία βρίσκεται η χώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα της αδυναμίας της να ξεπληρώσει τους διεθνείς τοκογλύφους. Αλλά επειδή υπάρχουν λογαριασμοί οι οποίοι πρέπει να κανονιστούν, τζάκια να τακτοποιηθούν, μεγάλα αφεντικά που πρέπει εξασφαλίσουν σε τράπεζες του εξωτερικού το ρευστό τους, η χώρα θα πρέπει να συρθεί στον γκρεμό, μέχρι να εξανεμισθούν και οι τελευταίες ελπίδες από τον λαό ο οποίος δύσπιστος μεν, πιστεύει όμως ακόμη στην σωτηρία που του υπόσχονται πως θα προκύψει από τους συνεχείς, με απεχθείς όρους δανεισμούς.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει πως, όσο πιο σύντομα αποφασίσει να αλλάξει το σκηνικό, με ένα άλλο πολιτικό μοντέλο - φτιαγμένο από τα ίδια τα παιδιά του και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς - το οποίο θα αποφασίσει να «πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα», τόσο περισσότερα θα καταφέρει να περισώσει.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι το Κίνημα εκείνο που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την επιστροφή στην ισχυρή – για τα δικά μας συμφέροντα και όχι των τοκογλύφων – δραχμή. Με παράλληλη επιβολή διατίμησης στα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα-καύσιμα) και άλλα κάθετα και οριζόντια μέτρα προστασίας του Έλληνα πολίτη. Με κατάργηση του ΦΠΑ στις τουριστικές περιοχές. Με σύσταση ειδικού σώματος κατά της διαφθοράς και πολλά άλλα μέτρα, όπως αυτά που είναι υπό διαμόρφωση στο σχέδιο διακήρυξης και προτάσεων του Πατριωτικού Μετώπου. (www.pamet.gr).

Η Αργεντινή μας έδειξε τον δρόμο: Αν ο κ. Σόρος θέλει πίσω τα δανεικά του, ας έλθει να τα ζητήσει από τα ελληνικά δικαστήρια. Είναι σίγουρο πως θα διαπιστώσουμε με έκπληξη, όπως το διαπίστωσε και ο αργεντίνικος λαός, πως αυτά τα δανεικά, τα έχουμε αποπληρώσει εδώ και χρόνια. Ο ελληνικός λαός που από διαίσθηση αντιλήφθηκε πως το ευρώ, μόνο κακό έκανε στην ελληνική οικονομία, έχει τον λόγο. Ας βάλει φρένο στην κατηφόρα που μας οδηγούν οι επαγγελματίες πολιτικοί. Και το Πατριωτικό Μέτωπο «αντριεύει και θεριεύει» απ’ άκρου σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, και προετοιμάζεται για αυτήν την στιγμή της ωριμότητας του Λαού μας.

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Επειδη βλέπω οτι δεν απαντήσατε στο μπλογκ μου θέλω να σας πω οτι δεν ήθελα να φανώ τοσο απότομη στην απάντηση μου..απλά εχω ίσως ισχυρή γνώμη για κάποια θέματα!
    Οσο για το θέμα αναρτησης...το επόμενο μου ταξίδι θα ειναι στην Τουρκία και με αυτά που διαβάζω με βάλατε ειλικρινά σε σκέψεις για το αν θελω να παω η οχι...Ειμαι της αποψης "μπορώ να συγχωρέσω κάποια πράγματα που έγιναν στο παρελθόν αλλα ποτέ να τα ξεχάσω" Ισως δεν θα πρέπει να συγχωρέσω την ιστορία της Τουρκίας-Ελλάδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.