Σελίδες

11 Μαΐου 2010

Με έξοδα του Πολεμικού μας Ναυτικού, που δεν μπορεί να βγάλει τα σκάφη από τους ναυστάθμους λόγω έλλειψης κονδυλίων χτίζεται το τζαμί!!!

Με το γκρέμισμα της περίφραξης και την καταστροφή ενός βενζινάδικου και ενός λιπαντηρίου του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν πριν δύο ώρες στον Βοτανικό οι εργασίες κατεδάφισης των εγκαταστάσεων του Κλάδου, προκειμένου να κτιστεί το ... τζαμί. Το εντυπωσιακό σε όλα αυτά είναι ότι οι προαναφερόμενες εργασίες, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου, γίνονται με δαπάνες του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίες δεν προβλέπονται από καμία συμφωνία μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων!

Δηλαδή την ώρα που τα σκάφη επιφανείας του Π.Ν. λόγω οικονομικών περικοπών βρίσκονται δεμένα στους ναυστάθμους Σαλαμίνας ή Κρήτης (σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ούτε λιπαντικά για την κίνησή τους), εν τούτοις διατίθενται κονδύλια για να κτιστεί στο τζαμί και μάλιστα σε εγκαταστάσεις του Π.Ν. Το δεύτερο που σημειώνεται είναι ότι η καταστροφή της περίφραξης ενώ στο εσωτερικό εξακολουθούν να υπάρχουν εγκαταστάσεις με φορητά όπλα, υπηρεσίες με απόρρητα έγγραφα κλπ, δημιουργεί μείζονα προβλήματα ασφάλειας και αποτελεί ακόμα μία ελληνική παραδοξότητα των ημερών.

Και βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι ότι παρά τα σεισμικά γεγονότα των ημερών η σκέψη των ιθυνόντων ήταν η έναρξη της κατασκευής του τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας.

πηγή defencenet

ΣΧΟΛΙΟ

Μέρα με την μέρα η κερκόπορτα ανοίγει όλο και περισσότερο....Δεν αργεί η στιγμή που θα πούμε Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ.
Εβαλαν τα πουλημένα τομάρια το Πολεμικό μας Ναυτικό να παραχωρήσει έκταση στον Βοτανικό και να αρχίσει τις εργασίες οικοδόμησης του τζαμιού με δίκα του έξοδα....
Την ίδια στιγμή που τα τουρκικά πολεμικά πλοία φτάνουν μέχρι το Σούνιο και σύντομα μέσα στον Σαρωνικό....ισως και στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας...

Ετσι κι αλλιώς οι Τούρκοι το έχουν καταλάβει, όπως και το 1974, ότι ανέλαβε την εξουσία μια προδοτική ελληνική κυβέρνηση και πρέπει να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο...
Ακόμα κι αν τουρκικό πολεμικό σκάφος μπεί στον Σαρωνικό, οι μόνες διαταγές που είναι ικανή να δώσει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των εφιαλτών είναι να πάει κοντα ένα ελληνικό πολεμικό και να αρχίσουν όλοι μαζί (το πλήρωμα) να ξεφωνίζουν από το κατάστρωμα και τους ασυρμάτους στον Τούρκο να αποχωρήσει!!!!
Φυσικά ούτε σκέψη για παρεμπόδιση ή βύθιση. Πρώτον δεν το επιτρέπει το αμερικάνικο αφεντικό και δεύτερον είναι όλοι τους πολύ κότες για να σηκώσουν το πυροβόλο προς τον Τούρκο.....

Είστε όλοι για σίχαμα....άνανδρα σκουλήκια.

ΥΓ. Να συμπληρώσω ότι κανένα από όλα αυτά τα σχόλια δεν πηγαίνει στα απλά πληρώματα και τους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς του ένδοξου Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Χ Α Ο Σ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ ΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΙΣΩ.
    ΕΓΩ ΘΑΝΟ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΦΡΙΧΤΗ ΝΩΘΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ...
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσπαθω να βρω λογια να γραψω την γνωμη μου,τι να γραψω ομως λες και θα αλλαξει τιποτα η θα τα δει κανενας τρεχνοκρατης και θα συγκινιθει.παει η πατριδα μας την κανανε κουρελι και τωρα κουρελιαζουν και εμας με διαφορους τροπους μεχρι να μας αποτελιωσουν.μακαρι να γυριζε ο χρονος πισω να ειμουν για μια στιγμη μονο να πολεμαω μαζι με τον μεγαλο ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗΣ ΘΕΡΜΩΠΥΛΕΣ και ας πεθαινα γιατι ακομα και ο θανατος τοτε αξιζε,περισοτερο και απ τη ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.