Σελίδες

12 Απριλίου 2010

Νέα Αμερικανική ανθελληνική επίθεση από το επίσημο περιοδικό του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ "STATE"!!

Ότι πιο ανθελληνικό, εμετικό, ανιστόρητο και γελοίο έχουμε διαβάσει (και ξέρετε τι έχουν δει τα μάτια μας!) ποτέ! Φυσικά, από τις Η.Π.Α. Φυσικά από τη νέα διακυβέρνηση Ομπάμα, στην οποία η ομογένεια τουλάχιστον στήριξε κάποιες ελπίδες για κατανόηση των εθνικών δικαίων.

Τέτοιους ύμνους στη Μακεδονικότητα της ...FYROM, δεν θα έγραφε ούτε ο ίδιος ο Γκρούεφσκι. Τους γράφει όμως το επίσημο περιοδικό του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών! Του "state"! Του οποίου προΐσταται η Χίλαρι Κλίντον. Η φίλη των Ελλήνων!
Τι να πούμε τώρα; Να ζητήσουμε από τον Δρούτσα και τον Παπανδρέου να.... αντιδράσουν;
Να φτύσουμε ξανά όσους κατηγορούν τους Έλληνες για αντιαμερικανισμό; Μα είναι δυνατόν να μη μισούμε τους "συμμάχους" μας; Μας έχουν "αδειάσει" 100 φορές, απροκάλυπτα.
Τι χειρότερο, για τα ελληνικά δίκαια από το
"Skopje: Ancient Macedonia buils modern democracy"
θα μπορούσε να γράψει κανείς; F...K YOU AMERICA λοιπόν, από μας!
(όχι για τα καλά λόγια, στην πράγματι όμορφη FYROM, αλλά για την ανιστόρητη σύνδεσή της με την αρχαία Μακεδονία και την επιτηδευμένη ανθελληνική αναφορά, στη σελίδα 20, όπου λίγο ως πολύ ο μακάκας γράφει ότι η FYROM είναι μια καταπληκτική χώρα, αλλά μόνο η κακιά Ελλάδα, θέλει το κακό της, επειδή είναι γενικώς ...κακιά Ελλάδα!)
Τα "κατορθώματα" των "συμμάχων" μας, λοιπόν, ΕΔΩ>>

apneagr
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

1 σχόλιο:

  1. nai oi americanoi pairnoun poli sovara ta ellinika themata. kamia fora xagripnoun skeftontas tin ellada kai ta provlimata tis. ante re karagiozides. pliroste afta pou hrostate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.