Σελίδες

22 Απριλίου 2010

The Pacific. Αλλη μια εξαιρετική πολεμική σειρά των Τομ Χανκς και Στήβεν Σπήλμπεργκ..

Από τους δημιουργούς της καλύτερης πολεμικής σειράς όλων των εποχών "Band of Brothers" Τομ Χάνκς και Στήβεν Σπήλμπεργκ έρχεται η νέα μίνι σειρά 10 επεισοδίων "The Pacific".
Ας δούμε μερικά τρέϋλερ.......











Ας διαβάσουμε λίγα λόγια για την σειρά.

Με την υπογραφή των διασημότερων παραγωγών, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, αλλά και την ποιότητα που συνοδεύει κάθε σειρά του ΗΒΟ, η Νova, παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη σειρά "The Pacific".

H νέα πολεμική μίνι σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια, διαδραματίζεται μέσα στη θύελλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αφηγείται μερικές από τις πιο φημισμένες μάχες μιας ομάδας Αμερικανών πεζοναυτών, και οι οποίες έλαβαν χώρα στις ακτές του Ειρηνικού, νότια της Ιαπωνίας (WWII-Pacific Theater).

Η φρίκη του πολέμου, η δοκιμασία της ανθρώπινης αντοχής και η δύναμη της συντροφικότητας απεικονίζονται στις ιστορίες τριών πεζοναυτών του Αμερικανικού Ναυτικού, των Γιουτζίν Σλετζ, Ρόμπερτ Λάκι και Τζον Μπαζελόουν κατά τη διάρκεια της πολεμικής διένεξης μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ιαπωνίας.

Ο φακός ακολουθεί τους άνδρες και τις ομάδες τους από την πρώτη τους μάχη με τους Ιάπωνες στο Guadalcanal, μετά στα δάση του ακρωτηρίου Gloucester και τα οχυρά Peleliu, μέχρι το νησί Iwo και την επιστροφή τους ως νικητές στην πατρίδα.

Από τις 26 Απριλίου, ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, και κάθε Δευτέρα στις 22:00, θα προβάλλονται αποκλειστικά στο novacinema1, διπλά ωριαία επεισόδια από την πολεμική σειρά, "The Pacific".

από το MAD TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.