Σελίδες

14 Απριλίου 2010

Ειδοποίηση από την HOL για κακόβουλα και επικίνδυνα spam email.

Στο πλαίσιο διαφύλαξης των προσωπικών σας δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι διαπιστώσαμε την ύπαρξη κακόβουλων e-mails τα οποία έχουν σταλεί σε συνδρομητές της hellas online με σκοπό την υποκλοπή προσωπικών στοιχείων και κωδικών πρόσβασης.

Η hellas online δεν έχει καμία σχέση με τα συγκεκριμένα e-mails και τον αποστολέα τους
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δε θα σας ζητήσουμε ποτέ να παρέχετε απόρρητες πληροφορίες που αφορούν την υπηρεσία σας με παρόμοιο τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα τα κακόβουλα emails μιμούνται τον...

αποστολέα hol gr Συγκεκριμένα:

Από: "hellas online customer support "customersupport@hol.gr"
Θέμα: "hellas online update"
Από: "Hellas online "services@web.hol.gr"
Θέμα: "Hol.gr- update your details"

Αν ποτέ λάβετε τέτοιο e-mail παρακαλούμε να μην απαντήσετε και να το διαγράψετε άμεσα.
Σε περίπτωση που έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες του κακόβουλου email δίνοντας προσωπικές πληροφορίες παρακαλούμε προχωρήστε άμεσα σε αλλαγή του κωδικού πρόσβασης (password) ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της hellas online στο 13844.
Στη διάθεσή σας

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
hellas online

από το Ηπειρος Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.