Σελίδες

28 Απριλίου 2010

Διακρίσεις για τις ελληνίδες κωπηλάτριες.

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκαν την Κυριακή δύο νεαρές αθλήτριες της Κωπηλασίας, χαρίζοντας στα Γιάννινα, μία μεγάλη διεθνή διάκριση που είναι και η πρώτη για την φετινή χρονιά στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο λόγος για την Ελένη Διαμάντη και την Λυδία Νταλαμάγκα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση (ρεγκάτα) που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη λίμνη Πιεντιλούκο της Ιταλίας, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες κι...όχι μόνο.
Οι Γιαννιώτισσες αθλήτριες, που ταξίδεψαν στην Ιταλία με την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας Κωπηλασίας, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής τους από τα αντίπαλα πληρώματα και κατόρθωσαν να τερματίσουν στην πρώτη θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νεάνιδων και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Στην ίδια διοργάνωση έτρεξαν κι άλλοι δύο νεαροί αθλητές του Ναυτικού μας Ομίλου, ο Απόστολος Λαμπρίδης και ο Μιχάλης Ναστόπουλος, οι οποίοι, αν και έφηβοι, έλαβαν μέρος στο αγώνισμα της δικώπου άνευ Ανδρών και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης. Οι επιδόσεις των τεσσάρων Γιαννιωτών αθλητών αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται, ενώ αποτέλεσαν και μία καλή ευκαιρία να αξιολογηθούν και ενόψει των προκρίσεων για την Ολυμπιάδα Νέων που θα διεξαχθεί στην Σιγκαπούρη.

Τσίλης και Τζιάλλας στο κοινόβιο της Εθν. Ομάδας.
Στο μεταξύ, δύο ακόμη κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στον 3ο αγώνα αξιολόγησης, παραμένουν μαζί με επτά άλλους επίλεκτους Έλληνες αθλητές στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Οι Γιαννιώτες αθλητές θα παραμείνουν στο Σχινιά μέχρι την ολοκλήρωση του κοινοβίου την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή Πρωϊνός Λόγος
απότ ο Ηπειρος Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.