Σελίδες

26 Απριλίου 2010

Ποιός πολεμάει τον Ολυμπιονίκη μας Μιχάλη Μουρούτσο;

"Με έχουν αφανίσει....."

"Εδώ και μια πενταετία η Ομοσπονδία του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ με πολεμάει απροκάλυπτα. Με έχουν αφανίσει! Ολους τους αγώνες που δίνω τους κερδίζω με διαφορά. Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι...."

Τα λόγια του Μιχάλη Μουρούτσου ξεχειλίζουν από πίκρα και οργή. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ έχει "εξαφανιστεί" από το προσκήνιο του Ταε Κβον Ντο εδώ και μια πενταετία. Για την ακρίβεια -όπως τουλάχιστον καταγγέλει ο ίδιος μιλώντας στο ΘΕΜΑ"- έχει αφανιστεί. Ελέω παραγοντικού πολέμου. Για την καρέκλα με άλλα λόγια.

"Ολα ξεκίνησαν εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια" λέει ο ίδιος. "Ο δάσκαλός μου, ο Θανάσης Πραγαλός, ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας για δέκα χρόνια και για τον λόγο αυτό εγώ βρίσκομαι στη μέση μιας κόντρας παραγοντικής. Η... καλή μέρα φάνηκε από το πρωί, αφού το 2005 με πέταξαν έξω απροκάλυπτα, χωρίς αγώνες πρόκρισης. Και στη συνέχεια στα πανελλήνια πρωταθλήματα χάνω όλα τα ματς με έναν πόντο διαφορά..."

ΔΗΜ: Τι ακριβώς έγινε στον Βόλο;

Αντιμετώπιζα στον πρώτο αγώνα τον Δημήτρη Κυρώση. Το βίντεο αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έχω κερδίσει με 10-3 σημεία. Ωστόσο οι διαιτητές με έφεραν να χάσω με 5-4...Υποτίθεται ότι τον αγώνα θα τον έδειχνε η τηλεόραση, ωστόσο για κάποιους λόγους η ΝΕΤ δεν τον έδειξε.... Εδώ δεν μου δίνουν το DVD, που το δικαιούμαι βάσει νόμου...

ΔΗΜ: Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να βρείς το δίκιο σου;

Τι να κάνω; Και ένσταση να κάνω, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα την εκδικάσουν. Οπότε, καταλαβαίνεις.... Αρκεί να σου πώ ότι σε όλες τις εκτός Ομοσπονδίας διοργανώσεις - αγωνες- open, Παγκόσμια Ενόπλων, Πανεπιστημιάδες- είμαι πάνταμές τα μετάλλια.

ΔΗΜ: Ποιός είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας;

Πρόεδρος είναι ο Νίκος Θωμαϊδης. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν ο Χρήστος Μανώλης, που τώρα είναι ταμίας.

Καταλήγοντας ο Μιχάλης Μουρούτσος υπογραμμίζει:
"Είμαι αντιμέτωπος με όλο το σύστημα... Αλλά αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι από την στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί έχουν την δύναμη να αφανίσουν έναν Ολυμπιονίκη, φανταστείτε πόσα μπορεί να κάνουν σε ένα νέο παιδί που έχει δυνατότητες για να πάει ψηλά. Η μόνη λύση είναι να αλλάξει διοίκηση η Ομοσπονδία. Κι εκεί έχουν στραφεί πλέον οι προσπάθειές μου".

από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (Κυριακή 25-04-2010)

ΣΧΟΛΙΟ
Κάποτε οι αρχαίοι μας πρόγονοι γκρέμιζαν τα τείχη για να περάσουν δαφνοστεφανωμένοι οι Ολυμπιονίκες. Σήμερα κάποιοι προσπαθούν να πολεμήσουν αυτούς που τίμησαν με τον ιδρώτα τους την πατρίδα μας......

Ελπίζω σύντομα να υπάρξει αντίλογος από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του Ολυμπιονίκη μας για να δούμε τι συμβαίνει......

2 σχόλια:

  1. Κάποτε δεν υπήρχε και το βρωμερό ΠΑΣΟΚ. Αλλά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή γνωρίζω προσωπικα τον αδερφό του,έλεγε ότι ήταν θέμα της ΝΔ,τώρα με το ΠΑΣΟΚ τι φταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.