Σελίδες

22 Μαρτίου 2010

Επικίνδυνοι πειραματισμοί με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αναστέλλονται για το 2010 όλες οι κύριες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, τη προηγούμενη εβδομάδα το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) εξέτασε τις εισηγήσεις των επιτελών και αποφάσισε:
  • την ακύρωση των Τακτικών Ασκήσεων Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) του Ελληνικού Στρατού ΣΑΡΙΣΑ, ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ,ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ καθώς και τη μείωση της συμμετοχής με προσωπικό και μέσα σε έξι πολυεθνικές συμμαχικές ασκήσεις.
  • την ακύρωση των ΤΑΜΣ του Πολεμικού Ναυτικού ΚΑΤΑΙΓΙΣ, ΝΗΡΗΙΣ, ΟΡΜΗ, ΒΡΟΝΤΗ, ασκήσεις που επηρεάζουν το σύνολο των Διοικήσεων του ΠΝ, καθώς και τη μείωση της συμμετοχής με προσωπικό και μέσα σε πέντε πολυεθνικές συμμαχικές ασκήσεις.
  • την ακύρωση της συμμετοχής της Πολεμικής Αεροπορίας στις πολυεθνικές συμμαχικές ασκήσεις του εξωτερικού BOLD AVENGER 2010, BRILLIANT ARDENT 2010, FRISIAN FLAG, RED FLAG, STEADFUST NOON 2010.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

πηγή strategy-geopolitics

ΣΧΟΛΙΟ
Με πρόσχημα την οικονομική κρίση θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια της χώρας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι νομίζουν ότι εδώ είναι Ευρωπ. Ενωση και οι Τούρκοι θα φοβηθούν. Εδώ ούτε οικονομική στήριξη δεν μας δίνει η Ευρώπη υπάρχει κανένας Ελληνας που να πιστεύει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης θα έρθει κανένας Ευρωπαίος να μας βοηθήσει;!!!!!

Αρα για μια ακόμα φορά έχουμε προδοσία. Αλλα όπως έχω ξαναπεί εμένα δεν με παραξενεύει η στάση των ούτως ή άλλως πουλημένων πολιτικών της πατρίδας μας. Ποιο πολύ με προβληματίζει η στάση των ανωτάτων στρατιωτικών. Αν είναι πραγματικοί πατριώτες και διαφωνούν με τις οδηγίες της εξουσίας να παραιτηθούν μαζικά (εφόσον το πραξικόπημα πλέον δεν αποτελει λύση όπως πριν 40 χρόνια). Δεν μπορεί αυτό θα ταρακουνούσε τους προδότες εξουσιαστες και όλοι οι Ελληνες θα καταλάβαιναν ότι κάτι τρέχει.

Ενώ τώρα μας έχουν μαζικά κοιμήσει..........................
Πολύ φοβάμαι ότι ο θόρυβος που θα μας ξυπνήσει θα είναι εκκωφαντικός. Δεν θα προέρχεται όμως από τις φωνές των Ελλήνων αλλά από τα Τουρκικά μαχητικά που πετούν χαμηλά πάνω από τα κεφάλια μας και θα σπέρνουν τον όλεθρο......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.