Σελίδες

14 Μαρτίου 2010

Το ιστολόγιό μας "φοράει" από σήμερα, τα γιορτινά του και τιμάει τους ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Από σήμερα το ιστολόγιό μας "φοράει" τα γιορτινά του για να τιμήσει την επέτειο της εθνικής μας παλιγενεσίας. Θα έχουμε συχνά αφιερώματα και αναρτήσεις για την επανάστασή μας και τους ήρωές μας.
Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε οποιοδήποτε άρθρο δικό σας που να αναφέρεται στην εθνική μας επέτειο.

Εμείς κόντρα στις διαταγές του κυβερνητικού συρφετού που μας εξουσιάζει,
για ΜΗ εορτασμό της εθνικής μας επετείου από τις ανά τον κόσμο ελληνικές πρεσβείες, και τον υποτονικό εορτασμό στην πατρίδα μας με περικοπή ακόμα και των ίδιων των παρελάσεων....την στιγμή που στέλνει τραγουδάκια στο πανηγύρι της Eurovision και εξαιρεί από τις οικονομικές περικοπές βουλευτές, δικαστικούς και χιλιάδες ημέτερους, θα τιμήσουμε όπως κάθε χρόνο τα παλικάρια μας που θυσιάστηκαν για "Του Χριστού την Πίστη Την Αγία και Της Πατρίδος την Ελευθερία".

Καλή εθνική επέτειο σας ευχόμαστε και μην ξεχνάτε ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ γιατί κάτι τέτοιες μέρες είναι που οι Εφιάλτες που μας κυβερνούν ξαναδιαπιστώνουν ότι όσα κι αν μας κάνουν η ψυχή του Ελληνα μένει αδούλωτη.....


ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.