Σελίδες

4 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί κάθε ΑΘΗΝΑΙΟ κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ και κάθε ΕΛΛΗΝΑ να συμμετάσχει στην ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ για τη ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 3μμ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για να φωνάξουμε μαζί , 10 ΟΧΙ, στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τους Εγχώριους Εφιάλτες

- Ο Χ Ι στον αφελληνισμό της Ελλάδος

- Ο Χ Ι στο αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο

- Ο Χ Ι στις ύπουλες ελληνοποιήσεις

- Ο Χ Ι στον εξισλαμισμό της Ελλάδος

- Ο Χ Ι στη συρρίκνωση των συνόρων και στην παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

- Ο Χ Ι στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες

- Ο Χ Ι στην παγκοσμιοποίηση

- Ο Χ Ι στα ξένα συμφέροντα

- Ο Χ Ι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα

- Ο Χ Ι στον ανθελληνικό οικουμενισμό

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας θα συμμετάσχει οργανωμένα στην συγκέντρωση και καλεί σε προσυγκέντρωση από τις 2.00 μμ μπροστά στο Γραφείο της Επιτροπής στην οδό Μαυροκορδάτου.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί, κάθε πολίτη που τον λήστεψαν, κάθε πολίτη που του έκλεισαν το Μαγαζί , που απαξίωσαν την περιουσία του, και έσπασαν το αυτοκίνητο του, κάθε πολίτη που του στέρησε την Ελευθερία του ο Στρατός της ξένης Κατοχής, να πού με όλοι μαζί φτάνει πια !

Ι Σ Α Μ Ε Ε Δ Ω !

Κάτω τα χέρια απ΄ την Ελλάδα !

Ζήτω η Ελεύθερη Αθήνα !

Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα !

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, στις 3 το μεσημέρι, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική Σημαία, λέμε Ο Χ Ι, στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, Ο Χ Ι, ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, Ο Χ Ι, στην Παγκοσμιοποίηση, Ο Χ Ι στην συρρίκνωση των Εθνικών μας συνόρων. Λέμε, ένα Β Ρ Ο Ν Τ Ε Ρ Ο Ο Χ Ι στα σχέδια των ξένων κέντρων να αλλοιώσουν την Εθνικοθρησκευτική μας ΣΥΝΟΧΗ...

Λέμε Ν Α Ι σε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα.

Λέμε Ν Α Ι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΣΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ !

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.