Σελίδες

17 Φεβρουαρίου 2010

Τι συνέβη πραγματικά στην συμπλοκή στον Βύρωνα; Ηταν απλά εγκληματίες οι Αλβανοί ή κρύβεται κάτι άλλο;

Τι συνέβη στην γιάφκα των Αλβανών εγκληματιών ή τρομοκρατών; Γιατί η αστυνομία άνοιξε πυρ ανάμεσα σε αθώους πολίτες; Γιατί δόθηκε άδεια από τις φυλακές σε τόσο επικίνδυνους κακοποιούς; Γιατί πουθενά δεν αναφέρεται η εθνικότητά τους; Τι βρήκαν μέσα στην γιάφκα των Αλβανών (προσεχώς Ελλήνων ιθαγενών) οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ; Είναι αλήθεια ότι βρέθηκαν προκηρύξεις του UCK; Τι θέλουν να δημιουργήσουν οι αυριανοί ψηφοφόροι και Ελληνες ιθαγενείς (κατά τον Χρυσοχοϊδη).

Εσείς δεν είστε κ. Χρυσοχοϊδη που στον αντίλογο προς τον Καρατζαφέρη στην Βουλή είπατε ότι στις φυλακές υπάρχουν 60% εγκληματίες αλλοδαποί κι όχι μετανάστες; Γιατί λοιπόν τους δώσατε άδεια να βγούν και δεν ξαναγύρισαν (όπως ήταν φυσικό); Μήπως κι εσείς, στην πραγματικότητα, τους θεωρείτε όπως είπε κι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αλλοδαπούς μετανάστες;

Ο αστυφύλακας από την τρομάρα του πέρασε τον άτυχο 25χρονο Βορειοηπειρώτη επιχειρηματία για αλλοδαπό τρομοκράτη και τον γάζωσε με 7 σφαίρες!!!! (Αν επρόκειτο για εξοστρακισμένες σφαίρες ή παράπλευρη απώλεια, σαφώς το πολύ να είχε δεχθεί κανα δύο σφαίρες κι όχι 7!!!) Το έβαλε κυριολεκτικά στο σημάδι........Γιατί; Τι διαταγές είχε που τον έκαναν να είναι τόσο τρομοκρατημένος;

Γιατί κρύβετε όλα αυτά τα στοιχεία από τον Ελληνικό λαό; Μήπως φοβάστε την αντίδρασή του στο προδοτικό νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που σκοτώνεστε να περάσετε εν μέσω οικονομικής χρεωκοπίας;;;!!!!!!!!

Ελπίζω να μην είναι τα προεόρτια ένοπλης σύρραξης με τους UCKάδες.......
Αυτό μας έλειπε......

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει έστω μερικές από τις παραπάνω απάντησεις να μας ενημερώσει.

1 σχόλιο:

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.....ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.