Σελίδες

10 Ιανουαρίου 2010

Μπράβο στους ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. Σαν Ελληνες αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το μνημείο παρά τον κίνδυνο. Ρεζίλι έγιναν πάλι τα ΜΜΕ.

Από χθες το βράδυ, όλα τα κανάλια της διαπλοκής παρουσιάζουν διάφορες άχρηστες λεπτομέρειες για την έκρηξη της βόμβας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και τη Βουλή και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αχρηστία του Χρυσοχοϊδη. Θάβουν όμως τη μεγαλειώδη, συγκλονιστική, συγκινητική στάση των παλικαριών της Προεδρικής Φρουράς που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τη θέση τους, ακόμα κι όταν αυτό τους υποδείχθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Απέναντι στα θαρραλέα αυτά παιδιά, υποκλίνεται σήμερα η Ελλάδα. Γιατί η στάση τους είναι μια ένεση πατριωτισμού και αποφασιστικότητας που χρειαζόταν σήμερα ο Ελληνισμός, αν σκεφτούμε τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε προσεχώς στα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό, το σκοπιανό, το λαθρομεταναστευτικό, τα βιβλία ιστορίας, την αποτροπή αποκαθήλωσης των συμβόλων, την αποτροπή κατάργησης των παρελάσεων και τόσα άλλα.

Ηρωικά παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς, σας ευχαριστούμε!

από το Πατριωτικός Λόγος

Σημείωση του ιστολογίου μας.
Μετά το πρώτο τηλεφώνημα για την τοποθέτηση της βόμβας, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους φρουρούς του μνημείου να απομακρυνθούν. Εκείνοι αρνήθηκαν. Κατόπιν όταν έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον διοικητή της Προεδρικής Φρουράς και τον παρακάλεσε να διατάξει την απομάκρυνση των φρουρών. Και μόνο τότε τα ηρωικά
παιδιά μας υπακούωντας την διαταγή εγκατέλειψαν το μνημείο.

Να σημειωθεί εδώ ότι είναι η 2η φορά στην ιστορία του μνημείου που εγκαταλείπεται από τους φρουρούς έστω και για λίγα λεπτά. Η πρώτη ήταν όταν κινδύνεψαν οι φρουροί από τους αναρχικούς κουκουλοφόρους το 2007 όταν κάηκε και η σκοπιά του επόπτη του μνημείου!!!

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί για την έκρηξη παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα της είδησης:

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2010, δίπλα από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε κάδο, πάνω σε παρτέρι, στην συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Αμαλίας, απέναντι από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. 'Αγνωστος τηλεφώνησε στην απογευματινή εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και είπαν ότι σε 10 λεπτά θα γίνει έκρηξη στο Σύνταγμα χωρίς να προσδιορίσει το ακριβές σημείο.

πηγή ΕΞΠΡΕΣ

Οπως μάθαμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρει προσωπικά τα παιδιά της Φρουράς στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.