Σελίδες

6 Δεκεμβρίου 2009

Ακαδημία Πλάτωνος. Νεοελληνικό αίσχος. Τα αρχαία μας σαν .....παλιόπετρες και μπάζα.

Το είδαμε στο φιλικό μας ιστολόγιο της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ.

Σας το παραθέτω με τα σχόλια του φίλου μου του Χρόνου......


Ο αρχαιολογικός χώρος της ακαδημίας Πλάτωνος δεν φέρει πολλά ευρήματα...και αυτό όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά γιατί δεν έγινε ποτέ καμία σοβαρή ανασκαφή....Τα σημαντικότερα από αυτά τα ευρήματα λοιπόν βρίσκονται σε κάποιες αποθήκες σε κατάσταση άθλια...Χωρίς επαρκή φύλαξη....Αυτό που απουσιάζει όμως παντελώς από τον χώρο είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ της ΙΣΤΟΡΙΑ μας....


Α, ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΛΑΤΩΝΑ...ΕΣΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ-ΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ....

Δείτε ολόκληρο το πρώτο μέρος ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.