Σελίδες

23 Νοεμβρίου 2009

Ενα ακόμα βήμα προς μιά παγκόσμια κυβέρνηση είναι η πανευρωπαϊκή κυβέρνηση που είναι πλεόν προ των πυλών. Η εθνική μας ανεξαρτησία απειλείται!!


Βήμα - βήμα προχωρά η παραχώρηση κυριαρχικών μας πολιτικών δικαιωμάτων, μετά την παραχώρηση των κυριαρχικών μας οικονομικών δικαιωμάτων που ολοκληρώθηκε το 2002 με το ΕΥΡΩ.
Τώρα ήρθε η ώρα για την εφαρμογή της Συνθήκης της Λισαβώνας στην οποία πλέον τα μόνα που απομένουν, από τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα (κι αυτό υπό συζήτηση) είναι η εδαφική κυριαρχία και η εθνική ασφάλεια.

Ξεκίνησε λοιπόν η εφαρμογή της συνθήκης με την εκλογή Προέδρου και Υπουργού Εξωτερικών της Ευρωπαικής Ενωσης. Προχωράμε λοιπόν ακάθεκτοι προς την δημιουργία του κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Σύντομα οι εθνικές κυβερνήσεις θα παραδώσουν την εξουσία στην Ε.Ε. και κατα συνέπεια θα τελειώσουν μια και καλή τα μισητά, για τους μασώνους και τις παγκόσμιες λέσχες, εθνικά κράτη.

Ισως κάποιοι από εσάς ήδη το γνωρίζουν κι άλλοι όχι, ότι σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη η επιδίωξη του Αντιχρίστου αλλά και των οργανώσεων που θα επιδιώξουν την προετοιμασία του ερχομού του είναι η ανάληψη της παγκόσμιας εξουσίας. Αυτό φυσικά είναι αδύνατον να συμβεί από την στιγμή που υπάρχουν ανεξάρτητα εθνικά κράτη με εκατοντάδες διαφορετικές κυβερνήσεις. Ο κόπος για τον έλεγχό τους είναι τεράστιος και επικίνδυνος. Οπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι λοιπόν προτιμότερο για όλους αυτούς να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτοί λοιπόν τότε θα έχουν απλά ένα στόχο να επιτύχουν. Τον έλεγχο της μίας και μοναδικής παγκόσμιας αυτής κυβέρνησης. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη χρειάζεται υπομονή, μεθοδικότητα και επίτευξη επιμέρους στόχων. Ενας λοιπόν από τους επιμέρους αλλά κυριότερους στόχους είναι η πανευρωπαϊκή κυβέρνηση.....

Βρισκόμαστε λοιπόν στην "ευχάριστη" θέση να έχουμε πλέον τον πρώτο Πρόεδρο και την πρώτη Υπουργό Εξωτερικών. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάποιοι άσχετοι πολιτικοί. Είναι λοιπόν ο κεντροδεξιός Βέλγος πρωθυπουργός Χέρμαν Βαν Ρομπέϊ και η κεντροαριστερή Βρεττανίδα επίτροπος Κάθριν Αστον. Κι όταν λέμε άσχετοι εννοούμε ότι ο Βαν Ρομπέϊ είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ (που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις) ενώ η Αστον είναι βαρώνη!!!!

Φυσικά ειδικά ο Πρόεδρος είναι όργανο της Παγκόσμιας Νέας Τάξης και δεν το κρύβει. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον θεωρούν μάλιστα περισσότερο Ατλαντιστή παρά Ευρωπαϊστή.

Ας δούμε ένα απόσπασμα του λόγου του στο Ευρωκοινοβούλιο στο οποίο όπως θα διαπιστώσετε τονίζει ιδιαιτέρως την λέξη GLOBAL δηλαδή παγκόσμιος........



Τι μέλλον μας ετοιμάζουν; Η παγκόσμια δικτατορία έρχεται με γοργούς ρυθμούς.
Αρχικά πολύ σύντομα (σε 15 μέρες) θα είμαστε (ως Ελληνες) μια μικρή ασήμαντη μειοψηφία σε ένα κράτος 600 εκατομμυρίων ανθρώπων!!!

Σύντομα θα δούμε και τον δεύτερο ιστό στην Ακρόπολη με την δωδεκάστερη ευρωπαϊκή μπαντιέρα.....λίγα χρόνια πριν φύγει τελείως από εκεί η ενοχλητική ελληνική σημαία.

(αρχική ενημέρωση από το Μπαρμπανίκο Αρβανίτη)

3 σχόλια:

  1. Αρχείζει και σφίγγει η ψύχη μου Θάνο, με τα global και global. Η πατρίδα γυρνάει σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε κατακαημενε Ελληνα τι σε περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
    ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.