Σελίδες

10 Νοεμβρίου 2009

Περίεργη καταγγελία της ΟΥΕΦΑ κατά του ΑΠΟΕΛ για την ανάρτηση ελληνικών σημαιών στον αγώνα με την Πόρτο!!!!!!!

Η ανάρτηση ελληνικών σημαιών από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Πόρτο για την τέταρτη αγωνιστική του Champion’s League, οδήγησε την UEFA σε νέα καταγγελία κατά της κυπριακής ομάδας, όπως ανακοίνωσε η επίσημη ιστοσελίδα των “κυανοκίτρινων”.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες (9/11) το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση ελληνικών σημαιών από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη δυτική και στην ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαιών αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του σωματείου μας”.


πηγή contra.gr

Δεν κατάλαβα; Εσείς μήπως καταλάβατε; Σήκωσαν τα αδέρφια μας την Ελληνική Σημαία στο γήπεδο και η ΟΥΕΦΑ έκανε καταγγελία; Με ποιό δικαίωμα; Μηπως θα έπρεπε να σπεύσει η ΕΠΟ σε υποστήριξη του Ελληνικού Σωματείου και διαμαρτυρία κατά της ΟΥΕΦΑ;

Τι ρόλο παίζουν τα κοράκια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου; Από πότε απαγορεύονται οι αναρτήσεις εθνικών σημαιών στα γήπεδα; Περιμένουμε τις καταγγελίες της ΟΥΕΦΑ και κατά όλων των υπολοίπων Ευρωπαϊκών ομάδων για τον ίδιο λόγο.......

Αυτά συμβαίνουν όταν οι κρατικές οντότητες είναι ανύπαρκτες.......

Αδέρφια μου Κύπριοι είμαστε μαζί σας σαν απλοί Ελληνες. Συγχαρητήρια στην περήφανη στάση του Ελληνικού Σωματείου που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με αγνό ελληνικό φρόνημα έδειξε την παλικαριά των Κυπρίων αδερφών μας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.