Σελίδες

14 Νοεμβρίου 2009

Οι Σκοπιανοί τώρα ετοιμάζουν και ταινία ανθελληνικού περιεχομένου. Ωρα για να δούμε τα αντανακλαστικά της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.....

Η Hellenic League of America (H.L.A.), οργάνωση των ομογενών από τις ΗΠΑ, μας ενημέρωσε για την επιτυχία που είχαν οι προσπάθειές της ώστε να μην πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα συνέδριο Σκοπιανών με σαφείς ανθελληνικούς υπαινιγμούς βασισμένο στην γνωστή προπαγανδιστική τακτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια η διασπορά της ΠΓΔΜ.
.
Παράλληλα όμως μας η H.L.Α. μας γνωστοποίησε και τη νέα προσπάθεια των Σκοπιανών, στον Καναδά και τη Β.Αμερική αυτή τη φορά, για προώθηση -μέσω φεστιβάλ- μιας ταινίας με τίτλο " A Name is a Name", που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των Σκοπίων και της οποίας το σενάριο βασίζεται στην υποτιθέμενη αληθινή ιστορία ενός ΑμερικανοΣκοπιανού πεζοναύτη ο οποίος βασανίστηκε από "Έλληνες σκίνχεντ" το Νοέμβριο του 2007 στις φυλακές Κορυδαλλού (Κορυάτσολλος σύμφωνα με τους Σκοπιανούς)!

Δείτε παρακάτω (για όσους γνωρίζουν Αγγλικά) το προειδοποιητικό κείμενο για την ταινία του Hellenic League of America:

HELLENIC COMMUNITY ALERT:

Anti-Hellenic movie released "A Name is a Name", this was the opening movie

At the so-called "Macedonian Film Festival" in Toronto. Made by a small European film company with the heavy support of the Skopje government and its allies and lobbies, and by its political party "Rainbow" (Grk: Ouranio Toxo) in Greece, it will be distributed throughout North America in coming weeks. It attempts to depict Greece as a human-rights-abuser

It projects a fictitious story of a Skopjian-American marine "Nick Stoyan" being tortured by skinhead look-alike Greek officials. In an attempt to dupe American viewers its has images of the American flag interweaved with the Star of Vergina.One YouTube trailer we located says "Ellada the other Greece"

"A Name is a Name: A film about a Nation held hostage because of its name."

Περιμένουμε την αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.