Σελίδες

30 Νοεμβρίου 2009

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε αρχηγός της Ν.Δημοκρατίας με τεράστια στήριξη από την βάση της παράταξης.

Συντριπτική νίκη πέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς στις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Στα σχεδόν τελικά αποτελέσματα από ότι φαίνεται ψήφισαν περισσότεροι από 750.000 ψηφοφόροι, πράγμα που σημαίνει ότι ο νέος Πρόεδρος της Ν.Δ. έχει πολύ μεγάλη ισχύ που πηγάζει από την λαϊκή εντολή των μελών της βάσης. Στα τελικά αποτελέσματα φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς ξεπερνά το 50% η Μπακογιάννη βρίσκεται κοντά στο 39% και ο Ψωμιάδης ξεπέρασε το 10%.

Οι εκλογείς όπως φαίνεται χρέωσαν την κ. Μπακογιάννη και τα στελέχη που την υποστήριξαν με την πρόσφατη αποτυχία του κ. Καραμανλή. Και δεν έχουν καθόλου άδικο σε αυτό αφού σε όλη την προεκλογική εκστρατεία της κ. Μπακογιάννη στην πρώτη θέση των καλεσμένων βρίσκονταν πάντα πολλά από τα στελέχη της Ν.Δ. που κατέστρεψαν τον κ. Καραμανλή. Αυτό φυσικά δεν μειώνει της ευθύνες που φέρει ο ίδιος (τις οποίες και με γενναιότητα ανέλαβε) καθώς ήταν αυτός που επέλεξε και εμπιστεύτηκε τα στελέχη αυτά. Εξάλλου και η ίδια η Μπακογιάννη ευθύνεται και κατά ένα μεγάλο μέρος για την πολύ κακή στάση της σε πλήθος εθνικών θμάτων και για την ήττα της Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές.

Ο νεός πρόεδρος λοιπόν της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς καλέιται να σηκώσει πλεόν το βάρος της αντιμετώπισης ή στήριξης της κυβέρνησης στις δύσκολες ημέρες που έρχονται για τον τόπο. Ελπίζουμε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις να τις κάνει έργο και να τον δούμε να μάχεται στην πρώτη γραμμή και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην υπεράσπιση των δικαίων της πατρίδας μας.

Κύριε Σαμαρά θα μας βρείς στο πλάϊ σου σε όλες τις επιλογές που θα οφελούν την Ελλάδα και απέναντί σου σε κάθε κίνηση που θα θίγει τα εθνικά μας συμφέροντα.
Τίμησε την βαριά κληρονομιά της πρόγονής σου Πηνελόπης Δέλτα που στάθηκε μια Ελληνίδα πραγματική σε όλη την πορεία της ζωής της.
Εύχομαι να φανείς αντάξιος των προσδοκιών των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.