Σελίδες

23 Νοεμβρίου 2009

Γονείς-τέρατα. Τι άλλο θα ακούσουμε; Βίαζαν το 9χρονο αγοράκι τους εδώ και ένα χρόνο και έβαζαν τις σκηνές στο ιντερνετ!!!

Ένας 56χρονος και μία 48χρονη, γονείς ενός 9χρονου αγοριού από το Πίκχαρστ του Σίδνεϊ, κατηγορούνται ότι αφού βίασαν τον γιό τους στη συνέχεια μετέδωσαν φιλμ με αποσπάσματα της αρρωστημένης πράξης τους στο Ίντερνετ.

Η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι, το οποίο και παραμένει προφυλακισμένο, ενώ η δίκη ορίστηκε για τις 5 Ιανουαρίου. Τον πατέρα βαρύνουν δύο κατηγορίες βιασμού και η κατηγορία της παιδεραστίας και την μητέρα 4 κατηγορίες βιασμού.

Η αστυνομία κατέσχεσε, επίσης, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την κατοικία του ζευγαριού.

Το παιδί ανέλαβαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της Πολιτείας, ενώ, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο της αστυνομίας, οι αποτρόπαιες πράξεις των γονέων κατά του παιδιού τους ελάμβαναν χώρα για καιρό τώρα και, συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2009.

πηγή Madata.gr

από το Υγεία-Γονείς-Παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.