Σελίδες

27 Νοεμβρίου 2009

Η ανθρώπινη κακία και διαστροφή δεν έχει όρια. 300.000 Ευρω για βίντεο με βιασμό παιδιού και πνιγμό του!!!!

Σοκ και απίστευτη φρίκη προκαλεί βίντεο με βιασμό και πνιγμό ανήλικης, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό στο Internet. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει πουληθεί μέχρι και 300.000 ευρώ και έγινε η αιτία να στηθεί και στη χώρα μας η μεγάλη επιχείρηση «Τσάρλι». Πρόκειται για ένα από τα πλέον ανατριχιαστικά
και αποτρόπαια βίντεο, το οποίο όμως είναι το πλέον διάσημο στην αρρωστημένη κάστα των παιδόφιλων. Το βίντεο αυτό έχει τραβηχτεί το 2005, κατά πάσα πιθανότητα στις ΗΠΑ, και απεικονίζει το βιασμό ενός κοριτσιού, ηλικίας από 7 έως 10 ετών, από δύο άτομα, μέσα σε μπανιέρα γεμάτη νερό. Τα ανθρωπόμορφα μάλιστα τέρατα μετά το βιασμό κρατούν μέσα στο νερό το κεφάλι του δύστυχου κοριτσιού.

Μέχρι στιγμής από τις έρευνες των αστυνομικών σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη του μικρού αυτού παιδιού, που γνώρισε την απίστευτη φρίκη στα χέρια των αδίστακτων παιδόφιλων.

Αυτό το ανατριχιαστικό υλικό, που απευθύνεται στα πλέον αρρωστημένα μυαλά, βρέθηκε στην κατοχή τριών εκ των συλληφθέντων στην πρόσφατη επιχείρηση της Ασφάλειας, ενώ είχε βρεθεί στην κατοχή κι άλλων Ελλήνων, σε παρόμοια επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πριν από περίπου τρεις μήνες με τον κωδικό «Καρουζέλ».

http://www.espressonews.gr/
από το Τεφτέρι

4 σχόλια:

  1. για ονομα του θεου πια
    εγω ουτε να ακουσω δεν μπορω ουτε να διαβασω αυτο τοπραγμα
    αυτοι οι ανθρωποι πως το κανουν πραξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου σαν πατέρας δεν θέλω ούτε να το σκέπτομε΄..
    Συγχώραμε...δεν μπορω να πώ τιποτα άλλο απο του ότι αυτοί θέλουν κρέμασμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ .ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩΜΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα γινει???ετοιμο το σχοινι,οι τρακοσιοι της βουλης βαζουν τη πλατεια Συνταγματος να τελειωνει η κτηνωδια πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.