Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2009

Nέο άλμα του ιστολογίου μας στην λίστα του ΤΟΡ 100 του Sync, επί συνόλου 45.313 ελληνικών blogs!!!!!


Το ιστολόγιό μας μέσα σε 16 ημέρες, αναρριχήθηκε από την 69η στην 55η θέση του TOP 100 του SYNC. Το σύνολο των καταχωρημένων ιστολογίων στο SYNC ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 45.313!!!
Να σημειώσουμε εδώ ότι το κριτήριο της αξιολόγησης των ιστολογίων δεν είναι η επισκεψιμότητα, το πλήθος αναγνωστών ή κάτι άλλο, παρά το πόσα λίνκ άλλων ιστολογίων βλέπουν το blog μέσω των αναδημοσιευμένων αναρτήσεων του.

Η θέση αυτή μας κάνει περήφανους και μας δίνει κουράγιο. Ο δρόμος των blogs είναι ανηφορικός και όλοι γνωρίζετε πόσα εμπόδια βρίσκονται στον δρόμο μας ειδικά στα ιστολόγια που έχουν ευαισθησίες σε θέματα εθνικά και ελληνικά.

Μεγάλο άλμα έκανε και η κουζίνα μας. Από την 568η θέση ανέβηκε στην 485η !!!!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

6 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και στην πρώτη θέση εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συγχαρητήριά μου αγαπητοί.
    Σας εύχομαι και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά χαλαρώστε.Και εμείς αν όλη μέρα στέλνουμε ομαδικά μεηλ για ανταλλαγή λίνκ σε 500 μπλογκ,και εμεις μπορουμε να πάμε σε ενα μήνα πρωτη θέση.Μην τρελαθουμε.Δεν ειστε με αξιοκρατικα κριτηρια στον πινακα,χωρις αυτό να σημαινει οτι δεν ειστε και καλό μπλογκ.Αλλο το ενα όμως, και άλλο, το άλλο.Απλως ανταλλασεται όλη μέρα λινκ,τιποτα παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι μου σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
    Φίλε ανώνυμε, χαλαροί είμαστε. Το δεν είμαστε με αξιοκρατικά κριτήρια στον πίνακα δεν το καταλαβαίνω από την στιγμή που για όλα τα μπλογκ ισχύουν τα ίδια κριτήρια που θέσπισε το Sync. Φτιαξε αν θες εσυ κάποιο άλλο site και βάλε όποιο κριτήριο νομίζεις ας πουμε την επισκεψιμότητα (το οποίο ειναι άσχετο εντελώς) κι ας βρεθούμε στην τελευταία....

    Μεχρι τότε στο Sync (με τα δικά του κριτήρια κι αν θες καντο θέμα σε εκείνους) ότιείμαστε στην 55η σε 45313 blogs!

    Τωρα η εκτιμησή σου ότι ανταλλάσουμε όλη μερα λίνκ τι να πώ μπας και ζούμε μαζί και δεν το ξέρω;

    Θα στο εξηγήσω όμως λίγο διαφορετικά μιας και είπες και έναν καλό λόγο (ότι δηλ. μας θεωρείς καλό μπλογκ) τα λίνκ που χρησιμοποιεί το Sync έχουν να κάνουν κυρίως με το πόσες αναρτήσεις που μπαίνουν στο δικό μας blog αναδημοσιέυονται σε ξένα ιστολόγια με λίνκ στο δικό μας.

    Αυτοί αυτό θεώρησαν καίριο κριτήριο τι να κάνουμε; Πάντως αν έβλεπα το τροκτικό στην μέση ή τελευταίο πραγματικά θα ανησυχούσα......ευτυχως ειναι πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια άλλη μια φορά για το εξαίρετο ιστολόγιο και την εξαίρετη δουλειά σας!

    Αυτή να συνεχίσετε κι αφήστε τους μικρόψυχους στη μιζέρια τους!

    Καλή δύναμη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.