Σελίδες

7 Σεπτεμβρίου 2009

Προκλητικοί οι Σκοπιανοί φίλαθλοι ήρθαν δασκαλεμένοι από τον Γκρουέφσκι. Ξεφτιλίστηκε η ΝΕΤ που πήγε να μας κλείσει τα μάτια....

Αν και το παιχνίδι με τους Σκοπιανούς ξεκίνησε με γιουχαϊσματα των φιλάθλων τους την ώρα του Εθνικού μας Υμνου και ανάρτηση τεράστιας σημαίας με τον Ηλιο της Βεργίνας καθώς και ενός πανό που έγραφε "Kick HELL-ASS", εν τούτοις οι Σκοπιανή Ομοσπονδία προτίμησε να μην προκαλέσει όπως την είχε προειδοποιήσει η FIBA και οι φανέλλες των Σκοπιανών έφεραν μόνο την σημαία τους κι όχι την ονομασία "Macedonia" όπως διατυμπάνιζε ο Γκρουέφσκι.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι με την έναρξη του αγώνα κάτω δεξιά εμφανίστηκε το πλαίσιο με το σκορ και των χρόνο καθώς και λογότυπο της FIBA, στο οποίο αναγραφόταν τα Σκόπια ως MKD !!!! και η Ελλάδα ως GRE. Λίγη ώρα μετά ο σχολιαστής αναγκάστηκε να τονίσει (αυτό που ισχυρίστηκε και η FIBA) ότι η συντομογραφία είναι αυτή που ίσχυσε και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου!!!!!

Η κρατική ΝΕΤ υπό το βάρος χιλιάδων καταγγελιών των Ελλήνων φιλάθλων και τηλεθεατών προχώρησε σε "σβήσιμο" των τριών ψηφίων MKD αρχικά με ένα μαύρο επιπρόσθετο πλαίσιο και έπειτα με ένα λευκό!!!!!!

Καταλαβαίνετε το δούλεμα που μας κάνουν καθώς σε ολόκληρη την Ευρώπη συνέχιζαν να βλέπουν την συντομογραφία του "MACEDONIA" (MKD) την στιγμή που εδώ μας παραμύθιαζαν ότι το έσβησαν........

Ντροπή και αίσχος.............
Και για σένα Βασιλακόπουλε.....

3 σχόλια:

  1. Attn ,abv, Is a Spam ,Do not Open...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ήλιος της Ελληνικής Μακεδονίας ανέτειλε χθες στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.Η Εθνική μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο νίκησε τους Σκοπιανούς άνετα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο.Σήμερα κόντρα στην Κροατία ελπίζουμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.