Σελίδες

9 Σεπτεμβρίου 2009

Ισόπαλη η Ελπίδων με την Αγγλία.

Στην κορυφή του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011 παρέμεινε η εθνική Ελπίδων, που «κράτησε» στην ισοπαλία (1-1) την Αγγλία, φαβορί του γκρουπ.

Η ελληνική ομάδα συνεχίζει αήττητη, μετά τις δύο νίκες επί της ομάδας των Σκοπίων (3-1) και της Λιθουανίας (1-0) και τώρα στοχεύει στο επόμενο εντός έδρας ματς, και πάλι στην Τρίπολη, με την Πορτογαλία στις 9 Οκτωβρίου. Στη χθεσινή αναμέτρηση οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Στάριτζ στο 5ο λεπτό, ενώ για την ελληνική ομάδα ισοφάρισε ο Νίνης στο 40΄.

Οι Αγγλοι ξεκίνησαν δυνατά και είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 4΄, με τον Στάριτζ να στέλνει τη μπάλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Ρόντγουελ να αστοχεί σε άδειο τέρμα. Στο επόμενο λεπτό, όμως, ο Ρόουζ έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Στάριτζ, που άνοιξε το σκορ. Η ελληνική ομάδα βρήκε τα "πατήματά" της στο γήπεδο μετά το πρώτο τέταρτο και στο 22΄ ο Μήτρογλου σούταρε καλά από το ύψος της περιοχής, για να αποκρούσει ο Λόουτς.

Στο 23΄ και πάλι ο Μήτρογλου κέρδισε τη μπάλα από τον Άγγλο τερματοφύλακα, αλλά η προσπάθειά του αποκρούστηκε από τον Τόμκινς. Στο 24΄ το δυνατό σουτ του Νίνη πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως στο 40΄ ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ισοφάρισε με μακρινό σουτ, κι ενώ προηγουμένως η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γκιμπς. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, παραλίγο η εθνική να προηγηθεί, όταν ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Λόουτς έκανε ωραία απόκρουση.

Στο 49΄ ο Ρόουζ αστόχησε σουτάροντας από κοντά, ενώ στο 58΄ ο Μήτρογλου πήρε τη μπάλα μετά από λάθος του Τόμκινς αλλά νικήθηκε από τον Λόουτς, για να πέσει στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια είχαν πάντως κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν το νικητήριο γκολ, με κορυφαία εκείνη του Μήτρογλου στο 88΄ όταν ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε και τον Λόουτς αλλά από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάουρο Μπεργκόντζι (Ιταλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πλιάτσικας, Σιάκκας - Ρόουζ
ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου, Αργυρόπουλος, Μπουκουβάλας, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Πλιάτσικας, Νίνης, Δημούτσος (76΄ Σιάκκας), Μήτρογλου (90΄+ Παυλής), Ταχτσίδης (56΄ Ριζογιάννης), Κουτσιανικούλης.
ΑΓΓΛΙΑ: Λόουτς, Νιούτον, Γκιμπς, Μπουάμπα, Τόμκινς, Μανσιέν, Γουΐλσιρ, Ρόντγουελ (56΄ Αντισον), Στάριντζ (28΄ Γουέλμπεκ, 75΄ Σίαρς), Ρόουζ, Κλέβερλι.

πηγή goalday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.