Σελίδες

6 Αυγούστου 2009

Εκλεισαν και το τροκτικό; Μήπως ήρθε η ώρα για μια ελληνική κίνηση δημιουργίας ενός οργανισμού (σαν την Google) που να ελεγχεται από τους bloggers;

Παιδιά εδώ και λίγη ώρα το τροκτικό βγάζει μήνυμα ότι ελέγχεται από την Google!!!!
Τι συμβαίνει; Ποιόν πείραξε πάλι; Πάει για οριστικό κλείσιμο;

Φήμες λένε ότι είναι κίνηση του κ. Μάκη του γνωστού "δημοσιογράφου". Είναι αλήθεια;
Πάντως ότι και να συμβαίνει τα καμπανάκια άρχισαν.
Πρέπει να αντιδράσουμε.

Αυτοί (οι επώνυμοι εχθροί των blogs) θέλουν να έχουμε όμορφα blogs με λουλουδάκια και αναρτήσεις που να μοιάζουν με βελάσματα προβάτων.........

Η φασιστική νοοτροπία δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και επικρατεί στην Google, την στιγμή που στην Αμερική υπήρχαν blogs που κατά την προεκλογική περίοδο έβριζαν και συκοφαντούσαν όλους τους υποψηφίους και δεν τα πείραζε κανείς!!!!

Ολα στην Ελλάδα πρέπει να τα βιώνουμε; Ο Μεγάλος Αδερφός ενδιαφέρεται μόνο για μας;

Εχω να κάνω μια πρόταση.
Οσοι Ελληνες bloggers έχετε εμπειρία στην δημιουργία μιας εταιρείας σαν την Google φτιάξτε μια αντίστοιχη εταιρεία, να ανοίξουμε εκεί τα blogs μας. Και θα εξυπηρετούνται μόνο τα Ελληνικά ιστολόγια γιατί αν είναι να γίνει παγκόσμια προσπάθεια θα είναι μάλλον ανέφικτο. Κάντε ρε παιδιά μια προσπάθεια μπας και μπορέσουμε κι απαλλαγούμε από τον Μεγάλο Αδερφό Google, που κλείνει όποιον θέλει αδιακρίτως.

Είπαμε να αποφεύγουμε πορνοφωτογραφίες και βωμολοχίες κι όλα θα πάνε καλά. Ομως όπως φαίνεται τους ενοχλεί περισσότερο ο ελευθερος λόγος.

Ασε που εγώ γνωρίζω ένα κάρο ιστολόγια με πορνογραφικό περιεχόμενο που δεν τα ενοχλεί καθόλου η Google. Δεν έχουν καν προειδοποίηση ακατάλληλου περιεχομένου.

Αντε να δούμε..........

6 σχόλια:

  1. Φίλε Θάνο, καλησπέρα, η Γνώμη μου είναι να συγκεντρωθούμε όλοι και να απαιτήσουμε από την Google αξιοκρατία ώστε το κάθε δοχείο νυκτός να έχει ένα κουμπί και να το πατήσει χ φορές για να σε πετάξει έξω!
    Ακόμα και να .. εμείς.. οι bloggers να τούς υποβάλουμε μύνηση για παραπλάνηση και αποδοχής όρων!!!

    Ο.Πειραιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόρθωση

    Φίλε Θάνο, καλησπέρα, η Γνώμη μου είναι να συγκεντρωθούμε όλοι και να απαιτήσουμε από την Google αξιοκρατία ώστε το κάθε δοχείο νυκτός να μήν έχει ένα κουμπί και να το πατήσει χ φορές για να σε πετάξει έξω!
    Ακόμα και να .. εμείς.. οι bloggers να τούς στην Google υποβάλουμε μύνηση για παραπλάνηση και αποδοχής όρων!!!

    Κάπου κρύβονται εμπορικά συμφέρωνta.

    Ο.Πειραιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eίχατε μάθει να ποτίζετε το κόσμο με τις ιδέες?
    Είχατε μάθει να κατευθύνετε τα πλήθη?
    Είχατε μάθει να καθοδηγείτε τους πολίτες σα τα αρνιά στο σφαγείο?
    Είχατε μάθει να "διαρρέετε" σιγά & επιλεκτικά τις πληροφορίες?

    Και εμφανίστηκαν οι bloggers.
    Ενα ξέσπασμα, ένας θυμός που γεννήθηκε στις στάχτες των πυρκαγιών του 2007.
    Οι bloggers: οι μόνοι που κατέβηκαν αυθόρμητα να διαμαρτυρηθούν μπροστά στη ΒΟΥΛΗ για τα καμμένα δάση ενώ άλλοι έκαναν διακοπές ή έτριβαν τα χέρια τους μπροστά στις φλόγες που κατέφαγαν τα δάση & τη ζωή μας!
    Ολοι,ειδήμονες και μη, ανοίξαμε τα προσωπικά μας ημερολόγια & μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας & τις αγωνίες μας.
    Μετά οι σκέψεις έγιναν έρευνα, έγιναν χείμαρρος πληροφοριών, έγιναν πληροφόρηση, έγιναν η φωνή ενός φιμωμένου λαού, το βλέμμα μιας τυφλής κοινωνίας.

    Οι bloggers πήραν τα σκήπτρα.
    Ερεύνησαν, δημοσιεύσαν, κυκλοφόρησαν τα νέα & τις ειδήσεις που ασφυκτιούσαν οι καημένες να βγουν αλλά τις έκρυβαν οι δυνάμεις του τόπου.
    Καθοδηγούμενη είδηση στους bloggers? Ισως?
    Αδικες επιθέσεις? Ισως?
    Αδιερεύνητες καταγγελίες? Ισως?

    Ομως τίποτα δεν συγκρίνεται με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πλημμύρισαν τη κοινωνία μας.
    Τίποτα δε συγκρίνεται με τη δύναμη της λογικής & την απαίτηση για ειλικρίνεια.
    Επί δεκαετίας οι αρχηγοί μας φίμωναν την ελληνική κοινωνία, μοίραζαν με το σταγονόμετρο τις αλήθειες που τους συνέφεραν, οδηγούσαν & καθοδηγούσαν με φοβερή μαεστρία ένα λαό με αρχές & αξίες που τις πατήσαν & τις ποδοπάτησαν.

    Και τώρα οι bloggers μπήκαν στο δρόμο..Φραγμα στο χείμαρο του ψέματος, της αδικίας, της χειραγώγησης, της ατιμίας.

    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ TROKTIKO ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΗΣΊΩΣ? https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F01%2Ftroktiko_02.html
    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?
    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ BLOGS ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ DVD/ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που αντί να ενισχύουν την ελεύθερη έκφραση τη φιμώνουν? http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/08/troktiko_06.html

    Η άποψη του πολίτη πρέπει να ελεγχθεί, να λογοκριθεί, να φιμωθεί ...
    Ετσι αποφαίνεται ο νόμος όπως στη περίπτωση του αγαπημένου troktiko

    Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτεςhttp://troktiko.blogspot.com/
    Εάν είστε συντάκτης αυτού του ιστολογίου, πείτε μας ποιος είστε! Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας.

    Συγχαρητήρια σε όλους: δημοσιογράφους, πολιτικούς και όσους θεωρούν οτι ο πολίτης είναι η μαριονέτα του!
    Posted by ΗΛΕΚΤΡΑ at 5:20 PM
    Labels: ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΤΩΝ BLOGGERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θάνο συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση που πρότεινες να γίνει.Δυστυχώς δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να βοηθήσω.Ξαναλέω πάντως ότι καλά τα λόγια κι ότι λεμε εδώ και πολλά συγχαρητήρια για το blog, όμως στις μέρες μας ειδικά μόνο τα έργα μετράνε και πρέπει να δράσουμε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου πειραιώτη θα συμφωνήσω μαζί σου. Ας αρχλισουμε με βομβαρδισμό email και συνεχίζουμε με μηνύσεις....

    Ηλέκτρα σε ολα θα συμφωνήσω. Χάριν του κέρδους τα ενημερωτικά ειδικά blog είναι εχθροί τους.

    Φίλε μου Πελασγέ. Είμαι στην ίδια θέση με εσένα. Είμαι κι εγώ άσχετος. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι σε μια τέτοια κίνηση θα είμαι μέσα. Δηλαδή προτίθεμαι να μεταφέρω εκει το ιστολόγιό μου. Αν έχεις να προτείνεις κάποια άλλη δράση ρίχτην..

    Φίλε μου ανώνυμε. Σωστή η υπόδειξή σου εν μερει. Σταυρώθηκε γιατι έτσι γούσταρε....αυτό όμως θα μπορούσε να τον κατατάξει στους σαλεμένους στους τρελούς. Καθώς κανείς λογικός δεν θέλει να προκαλέσει την σταύρωσή του. Σταυρωθηκε λοιπόν γιατί έτσι γούσταρε και εγω θα προσθέσω από την μεγάλη του αγάπη για τον άνθρωπο και την σωτηρία του και μετά αναστήθηκε νικώντας τον θάνατο. Κι αυτό ήταν που έδειξε ότι ήταν Υιός του Θεού.

    Τώρα για το πατρίς θρησκέια οικογένεια δεν ξέρω που κολλάει στα προηγούμενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.