Σελίδες

29 Αυγούστου 2009

Ενα βραβείο στο ιστολόγιό μας από φίλους μας για φίλους μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά παραλάβαμε το παραπάνω βραβείο από το εξαίρετο και φιλικό μας ιστολόγιο της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε την συνέχιση της αμέριστης υποστήριξής μας στην προσπάθειά τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν το ιστολόγιο της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είναι ένα από τα αξιολογότερα και πιο ενδιαφέροντα ιστολόγια της ελληνικής blogοσφαιρας. Ενα ιστολόγιο ταγμένο στον αγώνα για μια καλύτερη, ομορφότερη και ισχυρή Ελλάδα. Οι αναρτήσεις του ασχολούνται κυρίως με περιβαλλοντικά θέματα, αρχαιολογικά, κτιριολογικά, ιστορικά και μια τεράστια ποικιλία διαφόρων άλλων θεμάτων τα οποία υποστηρίζονται πάντα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δίνει στις αναρτήσεις εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Η αξιοπρέπεια αλλά και ο καυστικός λόγος εκεί που χρειάζεται δίνουν στο ιστολόγιο ζωντάνια και ουσία χωρίς υπερβολές και λαϊκισμούς. Μια απλή επίσκεψη στο blog της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είναι αρκετή για τον αναγνώστη ώστε να "κολλήσει".

Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου μας συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει να μην αναρτούμε σε ξεχωριστό gadget τα βραβεία που του απονέμονται αποφάσισε να τοποθετήσει το banner του φιλικού μας ιστολογίου σε ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα πλέον φιλικά μας.

Συνεχίζοντας σύμφωνα με την πρόταση της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ απονέμουμε το παραπάνω βραβείο σε ένα μόνο ιστολόγιο κι αυτό είναι το Cummulus4 in macedonian sky
Είναι αλήθεια ότι είχαμε πολλά φιλικά ιστολόγια που θεωρούμε εξαιρετικά και οι φίλοι μας τα γνωρίζουν προτιμήσαμε όμως το μικρό αλλά αξιόλογο ιστολόγιο του φίλου μας Cummulus διότι οι απόψεις και τα θέματά του αξίζει να προβληθούν ακόμα περισσότερο.
Θέματα που στηρίζουν την Μακεδονία, την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη τιμή
    που μας έκανε το ιστολόγιο της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ.Του ευχόμαστε να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό και να μας προσφέρει την ενημέρωση που τόσο καλά μας παρείχε μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το βραβείο σας. Εύχομαι να πάρετε πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Ελλάδα, την Μακεδονία και την Ορθοδοξία, υπάρχουν πολλά μπλόγκ, και όλα είναι αξιολογότερα από το φτωχό-cummulus. Κατά συνέπεια για τα θέματα αυτά, άλλοι πρέπει να τύχουν της τιμής αυτής. Κάνουμε όμως υπακοή, και αποδεχόμαστε το βραβείο που -κατά μεγαλοψυχία- μας απονέμετε.
    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μια στιγμη φίλε μου νόμιζα ότι δεν το ήθελες το βραβείο...με τρόμαξες....
    Καλά που έκανες υπακοή ....αλλιώς θα είχαμε φασαρίες.....:)

    Και τα άλλα μπλογκ που αναφέρεις από μικρά άρχισαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.