Σελίδες

21 Αυγούστου 2009

Οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

ΣΕΡΙΦ ΤΥΡΑΣΠΟΛ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Έπειτα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας και χωρίς όρεξη για μεγάλα πράγματα, ο Ολυμπιακός μπήκε στην επανάληψη φουριόζος και με γκολ των Ντουντού και Μήτρογλου καθάρισε το παιχνίδι. Έχοντας υπόψη την δυναμικότητα της Σερίφ η ρεβάνς στο γήπεδο Καραισκάκη θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα Ολυμπιακός είναι με το ένα πόδι στους ομίλους του C.L.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Ισπανική ομάδα αλλά δεν κατάφερε να πάρει καλό αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό αγώνα.
Ηττήθηκε με 2-3 και η ρεβάνς στην έδρα της Ατλέντικο θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Τα γκολ από την μεριά των γηπεδούχων σημείωσαν οΙ Σαλπιγγίδης και Λέτο ενώ από τους Ισπανούς οι Μάξι Ροντρίγκεθ, Φορλάν και Αγκουέρο.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΑΠΟΕΛ


Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από την Κοπεγχάγη με 1-0 αλλά παραμένει ζωντανός στην επιχείρηση πρόκριση. Το γκόλ της Κοπεγχάγης σημείωσε με κεφαλιά ο αμυντικός Ζντένεκ Πόσπετς στο 54ο λεπτό. Ο ΑΠΟΕΛ που τελείωσε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζί. Οι Δανοί έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία να αυξήσουν το σκόρ όταν ο Αλμέιντα βρήκε το δοκάρι του Χιώτη, ενώ ο ΑΠΟΕΛ πλησίασε στην ισοφάριση όταν σούτ του Νούνο Μαρές απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κρίστιανσεν.


ΠΑΟΚ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ


Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη η ομάδα του Πάοκ έπειτα από καλή προσπάθεια που κατέβαλαν οι περισσότεροι παίχτες του. Η Ολλανδική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ενρίκε. Ο Πάοκ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Βλάνταν Ίβιτς στο 55 με καρφωτή κεφαλιά.


ΒΑΣΛΟΥΙ - ΑΕΚ


Η Ένωση γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Βασλούι στη Ρουμανία, παρουσιάζοντας πολύ μέτρια εικόνα. Σκόρερ για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς χρίστηκε ο Ίσμαελ Μπλάνκο με πέναλτι στο 68'. Ο Βραζιλιάνος Γουέσλι πέτυχε τα τέρματα των Ρουμάνων 29', 83' πεν. Μετά την απρόσμενη φυγή του Σωτήρη Κυριάκου η Άεκ έχει πρόβλημα και στα μετόπισθεν και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς ψάχνει να βρει λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.