Σελίδες

31 Ιουλίου 2009

Πρώτος Ευρωπαϊκός απολογισμός για τις ελληνικές ομάδες. Επιτυχίες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και προβληματισμός για τον Παναθηναϊκό.

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΠΑΟΚ 1 -2

Με γκολ των Λίνο και Μουσλίμοβιτς (τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε) σε διάστημα έξι λεπτών (31'-37'), ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο βροχερό Ουλεβάλ της Νορβηγίας της Βαλερένγκα με 2-1 και με την απαιτούμενη προσοχή στη ρεβάνς της Τούμπας θα σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι μετά το καλό ξεκίνημα της Βαλερένγκα, βρήκε τα πατήματά του κι ευτύχησε να σκοράρει δύο φορές σε διάστημα έξι λεπτών. Ακόμα και όταν δέχτηκε το γκολ της μείωσης λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους δεν επηρεάστηκε και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να φτάσει σε μια πιο άνετη νίκη.

ΣΛΟΒΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 -2

Ο σοβαρός Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά του από τη Σλόβαν και με το 2-0 στη Μπρατισλάβα (με γκολ των Α.Παπαδόπουλου και Λεονάρντο) μπορεί από τώρα να σκέφτεται την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σε όλες τις γραμμές του. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις και μεγάλες ποδοσφαιροκουβέντες για να δεις τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν την ανωτερότητά τους και σε συνδυασμό με το πολύ γρήγορο γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου, που αν μη τι άλλο έδιωξε το όποιο άγχος, έφτασαν στη νίκη.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 -1

Τα σοβαρά αμυντικά λάθη κόστισαν στον Παναθηναϊκό την οδυνηρή ήττα 3-1 από τη Σπάρτα στην Πράγα. Το γκολ του Σαλπιγγίδη αφήνει στους πράσινους κάποια περιθώρια ανατροπής στην -ούτως ή άλλως- δύσκολη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης στην Αθήνα.

Σίγουρα το πεντάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο 2-0 ήταν το κλειδί της αναμέτρησης. Εχοντας την ευκαιρία του Καραγκούνη να προηγηθεί στο 6’, οι πράσινοι πλήρωσαν τα αμυντικά λάθη τους και μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών βρέθηκαν να κυνηγούν τη Σπάρτα που είχε ξεφύγει με δύο γκολ διαφορά.

πηγή contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.