Σελίδες

4 Ιουλίου 2009

Σαν σήμερα 4 Ιουλίου 2004, η Ελλάδα ανακηρρυσόταν Πρωταθλήτρια Ευρώπης και όλοι οι Ελληνες απανταχού της Γης έβγαιναν στους δρόμους.

Και για να μην ξεχνάμε σαν σήμερα 5 χρόνια πριν όλη η Ελλάδα είχε σηκωθεί στο πόδι από άκρη σε άκρη , όλοι μικροί μεγάλοι γυναίκες και άντρες , σε πόλεις και χωριά. Όλες οι πλατείες όλοι οι δρόμοι είχαν ντυθεί στα γαλανόλευκα για να γιορτάσουμε να πανηγυρίσουμε να ζήσουμε το όνειρο... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Σε ένα απίστευτο ....ταξίδι στα γήπεδα της Πορτογαλίας μια ομάδα είχε καταφέρει να ξεσηκώσει τους απανταχού στον κόσμο Έλληνες στο πόδι. Ζήσαμε πραγματικά απίστευτες στιγμές, από αυτές που μένουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη και στην ιστορία....

πηγή Kosmosnews

3 σχόλια:

  1. που το θυμήθηκες αυτό!! αλλα θα μου πεις, μήπως και θα ξαναγίνει ποτέ??
    καλησπέρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλαδάρα ομαδάρα.Πως μπορούμε να την ξεχάσουμε αυτή την ημέρα? Η μεγαλύτερη διάκριση στο Ελληνικό ποδοσφαιρο και σε συλλογικό, αλλά βεβαίως και εθνικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως δεν εκανα χαρες,ουτε για το κυπελο ουτε για την Γιουροβιζιον ουτε για κανενα απο αυτα τα ασημαντα γεγονοτα που μας κανουν να πιστευουμε οτι ειναι σημαντικα για να διασκεδασουμε την μιζερια μας.Δεν λεω με οτι χαιρετε ο καθενας καλο ειναι αλλα ρε παιδια ημαρτον,ποσα λεφτα απο την τσεπη μας μας κοστιζουν ολα αυτα;Ποσα λεφτα που δεν εχουμε και δανειζομαστε και θα τα πληρωσουν τα παιδια μας;
    Και δεν τα ριχναν να κανουν κανα δρομο να μην σκοτωνετε τοσος κοσμος;δεν τα διναν στα ταμεια μπας και παρει η γιαγια απο το ΟΓΑ καμοια πιο αξιοπρεπη συνταξη;
    Αν αρχισω να λεω μπορω να γραφω μερες που θα μπορουσαν να πανε τα φραγκα αντι για τα πανυγηρια.Στην τελικη δεν ειναι κατι που αφορα ολους τους Ελληνες,γιατι να το πληρωνουμε ολοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.