Σελίδες

12 Ιουνίου 2009

Νέες ομάδες στην Formula 1.

Τρεις νέες ομάδες θα δώσουν το παρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2010. Πρόκειται για την ισπανική Campos Grand Prix και τις αμερικάνικες Team US F1 και Manor GP που πρόκειται να ενσωματωθούν στις ήδη 10 υπάρχουσες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η FIA.

Παρʼόλα αυτά, η συμμετοχή των McLaren, BMW Sauber, Renault, Toyota and Brawn είναι ακόμα σε κίνδυνο καθώς οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής υπό όρους. Η FIA τις κάλεσε να άρουν τους όρους ύστερα από συζητήσεις που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 Ιουνίου. Μάλιστα, όπως αφήνει να εννοηθεί η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, εφόσον οι τέσσερις ομάδες δεν κάνουν πίσω, υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενες ομάδες για να τις αντικαταστήσουν.

Τέλος, ο ανώτατος αριθμός μονοθέσιων που επιτρέπεται να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα του 2010 αυξήθηκε σε 26. Έτσι, κάθε ομάδα να μπορεί να «κατεβάζει» δύο αυτοκίνητα στους αγώνες.

Οι 13 ομάδες είναι οι εξής:

Scuderia Ferrari
Scuderia Toro Rosso
Red Bull Racing
At&T Williams
Force India F1 Team
Campos Grand Prix
Manor Grand Prix
Team Us F1
Mclaren Mercedes
Bmw Sauber
Renault
Toyota
Brawn Gp

πηγή Ε.Τ

1 σχόλιο:

  1. Τα ενδιαφεροντα εντοπίζονται σε ολους τούς τομείς κοινά.
    χαιρομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.