Σελίδες

22 Ιουνίου 2009

Πατέρας προς αποφυγήν!!

Νεκρό από αφυδάτωση βρέθηκε ένα βρέφος 11 μηνών, αφού ο πατέρας του το είχε ξεχάσει για αρκετές ώρες στο αυτοκίνητό τους στις 18 Ιουνίου, κοντά στην πόλη Λουβέν του Βελγίου, σύμφωνα με τη φλαμανδική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

Ο πατέρας του παιδιού, μηχανικός στο επάγγελμα, πήγε στη δουλειά του ξεχνώντας να αφήσει την μικρούλα Μπριτ στο βρεφονηπιακό σταθμό. Εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Λουβέν επιβεβαίωσε τη Δευτέρα την πληροφορία αυτή.

Το κοριτσάκι έμεινε σχεδόν όλη την ημέρα στο αυτοκίνητο, ένα 4x4 με σκουρόχρωμα τζάμια, ενώ η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα έφθανε τους 21 βαθμούς Κελσίου στο κεντρικό Βέλγιο. Το παιδί πέθανε από τη "ζέστη και αφυδάτωση", σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η μητέρα ήταν αυτή που βρήκε το κοριτσάκι νεκρό. Η μητέρα συνήθιζε, πριν πάρει το παιδί της από το βρεφονηπιακό σταθμό, να παίρνει το παιδικό κάθισμα από το αυτοκίνητο του συζύγου της το οποίο βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης της εργασίας του στη βιομηχανική ζώνη Haasrode.

Το απόγευμα της 18ης Ιουνίου η μητέρα ανακάλυψε το κοριτσάκι, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά οι διασώστες να το επαναφέρουν στη ζωή.

"Ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο κάτω από το ήλιο, βράζει. Ο συνδυασμός μιας τέτοιας ζέστης και έλλειψης νερού είναι ολέθριος", εξηγεί ο γιατρός εκτάκτων περιστατικών Λικ Μποκούρ στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

πηγή ethnos

Πολύ συνειδητοποιημένος ο συγκεκριμένος πατέρας από το Βέλγιο. Πήρε πρωί πρωί την κορούλα του από το σπίτι με σκοπό να την πάει στον σταθμό. Όχι μόνο την ξέχασε να την αφήσει, αλλά φτάνοντας στην δουλειά, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, κατέβηκε κλείδωσε το αμάξι και άρχισε την δουλειά του σαν να μην τρέχει τίποτα. Πάντως το προηγούμενο βράδυ κάτι είχε συμβεί κατά την γνώμη μου, ή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ή ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ, αλλιώς μου φαίνεται απίστευτο να συνέβη αυτό το γεγονός.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς τέτοια γεγονότα συμβαίνουν παντού όσο υπάρχουν ανεύθυνοι άνθρωποι.... Μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, όπου πατέρας άφησε το παιδί του μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο, καλοκαίρι με καύσωνα, και πήγε εκείνος για τις δουλειές του..... Το παιδί έκλαιγε γοερά, το ακούσαμε, άρχισαν κάποιοι να φωνάζουν και όταν τους άκουσε ήρθε και ζήταγε και τα ρέστα λέγοντας τι ανακατεύεστε δικό μου είναι το παιδί κ.α. πολλά. Εκείνη την ώρα τον κάνεις μαύρο ή όχι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.