Σελίδες

19 Ιουνίου 2009

Κινδύνευσαν ασθενείς σε κεντρικό νοσοκομείο, λόγω διακοπής ρεύματος, κατά την επίσκεψη του επίτιμου.....

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο επίτιμος, επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών για καθιερωμένο τσέκ άπ. Κατά την επίσκεψή του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε ξαφνική ηλεκτρική διακοπή στο τμήμα των χειρουργείων την στιγμή που γίνονταν δύο πολύ σοβαρές εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς. Η διακοπή διήρκεσε ελάχιστα βέβαια δευτερόλεπτα, έως ότου γίνει εκκίνηση των εφεδρικών γεννητριών των χειρουργείων. Τα λίγα όμως αυτά δευτερόλεπτα, ήταν αρκετά ώστε και οι δύο ασθενείς να πάθουν ανακοπή και οι γιατροί να τρέχουν για να τους σώσουν...........

Ευτυχώς και οι δύο τελικώς διεσώθησαν μετά τις προσπάθειες των χειρουργών.
Σύμφωνα με τις πηγές μας, προ καιρού σε μια άλλη επίσκεψη του επίτιμου στο ίδιο νοσοκομείο, σταμάτησαν με βλάβη, ταυτοχρόνως, τρία ασανσέρ, εγκλωβίζοντας επισκέπτες, νοσηλευτές και ασθενείς.

Φυσικά όλα αυτά μπορούν κάλλιστα να αποδοθούν σε δυσάρεστες συμπτώσεις, αν και όπως μας τόνισαν άτομα του χειρουργείου διακοπή στο ηλεκτρικό σύστημα έχει να γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια..........

(το σκίτσο είναι απο το LEX-EIKON)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.