Σελίδες

23 Ιουνίου 2009

Δεν είμαστε κατά της τίμιας δημοσιογραφίας, είμαστε ενάντια στην δημοσιοκαφρίλα και στο νταβατζίδικο σύστημα των εργολάβων.

Το λάβαμε από τους φίλους Ελληνες Δημοκράτες Κρήτης με παρακληση αναδημοσίευσης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ... ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ -ΦΙΑΣΚΟ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ; ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΕΛ.ΤΥΠΟ" ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΙΚΡΟΦΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ; ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ; ΟΤΑΝ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ , ΠΟΤΕ Κ ΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝ ΣΑΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ" !!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΤΡΕΞΑΝ!! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟ-ΡΙΑΛΙΤΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ...

Διαβάστε όλη την ανάρτηση εδώ

1 σχόλιο:

  1. Σκέφτηκα σχετικά με την απεργία των δημοσιογράφων. Να συμπαρασταθώ σε ποιόν; Στο δημοσιογράφο που έκανε το λειτούργημα συναλλαγή; Σ΄αυτόν που, αντί να ξεσκεπάζει, να αποκαλύπτει, συγκαλύπτει και αβαντάρει ταγούς που κάθε άλλο παρά επιθυμούν το καλό μας; Σ΄αυτόν που έχει το θράσος να παραπληροφορεί και να καθορίζει την κοινή γνώμη με ΨΕΥΤΙΚΕΣ συναντήσεις και συνομιλίες και συνεντεύξεις πολιτικών και δεν έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τον αναγνώστη; Ε, λοιπόν, αυτόν το δημοσιο-κάφρο ΔΕΝ τον συμπαραστέκομαι!

    Ας σκεφτούν τώρα με αυτό το σοκ του ΕΤ γιατί έχουν πέσει σε ανυποληψία και ο κόσμος τους μισεί. Δεν είναι σωστό, βέβαια, να ισοπεδώνουμε τα πάντα, δεν είναι όλοι ίδιοι. Είναι, όμως, οι περισσότεροι. Εκφράζω μόνο τη συμπάθειά μου για εκείνους που αποτελούν θύματα και τις οικογένειές τους, που έμειναν χωρίς δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.