Σελίδες

1 Ιουνίου 2009

Μια άλλη άποψη για τον Α.Μ.Κ.Α. Ενας χρήσιμος αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ή ένα ακόμα εργαλείο της παγκοσμιοποίησης;

Το θέμα της ΚΑΡΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και του ΑΜΚΑ είναι μεγάλο και πάρα πολύ σοβαρό. Μια πρώτη ματιά για εκείνον που δεν "ξορκίζει" το κακό με εύκολους αφορισμούς ή στρουθοκαμηλική διάθεση, δείχνει ότι ένα τεράστιας έκτασης σχέδιο ολοκληρωτικού φακελώματος που έχει ξεκινήσει αλλού εδώ και χρόνια βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εφαρμογής του.
Το παγκόσμιο κίνημα της "Νέας Εποχής" χρηματοδοτεί ήδη με τεράστια ποσά ένα "project" που θα υλοποιήσει την ομογενοποίηση ΟΛΩΝ των "έξυπνων" καρτών έτσι ώστε τα εθνικά κέντρα φακελώματος να μην χρειάζεται να προσαρμοσθούν τεχνικά στο σύστημα αλλά να λειτουργούν διαδραστικά σαν να ήταν απο τα πριν κατασκευασμένα για αυτό τον σκοπό.
Θα μπορούσε κάποιος να παρομοιάσει αυτό το σατανικά όντως σχεδιασμένο σύστημα παρακολούθησης, ελέγχου της ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη, σαν το νευρικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Στο νευρικό σύστημα του ανθρώπου κέντρο αναφοράς είναι ο εγκέφαλος ο οποίος δέχεται, συλλέγει και επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα που φτάνουν σε αυτόν απο τους περιφερειακούς "αισθητήρες" μέσω των νευρικών ιστών. Το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δεδομένων θα καταστήσει τον άνθρωπο ικανό να κινηθεί, να επικοινωνήσει, να πουλήσει να αγοράσει και γενικά να κάνει οτιδήποτε του χρειάζεται για να ζήσει. Κατά τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσει και το παγκόσμιο σύστημα .
Κάποιος κεντρικός κόμβος (sic) θα δέχεται, θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται τα δεδομένα του κάθε ανθρώπου και τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας θα είναι καθοριστικά για την ζωή του. Για να το πετύχει όμως αυτό ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" πρέπει ο "παγκόσμιος πολίτης" να διαθέτει έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ αριθμό αναγνώρισης ο οποίος δεν έχει σημασία πως θα ονομάζεται στα διάφορα κράτη αρκεί να είναι υποχρεωτικός και να αποδίδεται στον κάθε ένα κάτοικο χωριστά (στην Ελλάδα θα λέγεται ΑΜΚΑ).

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν χρειάζεται πολύ βασάνισμα για να τα αποκωδικοποιήσει κάποιος. Δεν μιλάμε για συνωμοσιολογίες ή ευφάνταστα σενάρια κάποιων "θρησκόληπτων" ή "φοβικών". Αναφερόμαστε στα ...ψιλά γράμματα των ευρωπαϊκών εγκυκλίων, των ειδήσεων,των δηλώσεων, των προγραμμάτων ενοποίησης καρτών ή αλλιώς επεξεργασίας δεδομένων που ήδη ¨τρέχουν" στα διάφορα κέντρα υπο τον διαρκή και αυστηρό συντονισμό και έλεγχο διαπλεκόμενων υπηρεσιών και αρχών. Αυτή η θολούρα δεν μπορεί να κρύψει το τεράστιας σημασίας για το μέλλον μας σχέδιο υποδούλωσης και στέρησης του αυτεξούσιου και ελευθερίας .

πηγή
κλασικοπερίπτωση
Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.