Σελίδες

14 Μαΐου 2009

Βραχονησίδες .... μελλοντικά νεκροταφεία


Ως γνωστόν, ένα από τα νησιά αποβίβασης λαθρομεταναστών είναι και το Φαρμακονήσι. Ένα μικρονήσι ακατοίκητο που όμως διαθέτει Στρατιωτικό Φυλάκιο.
Αυτοί οι Έλληνες Στρατιώτες είναι που επιλαμβάνονται της ευθύνης χειρισμού των λαθρομεταναστών.
(Για να διασύρονται ενίοτε από μερικά ΜΜΕ, πολιτικούς, στρατιωτικούς αλλά και σκόπελους της Ελληνικής δικαιοσύνης).

Τι θα γίνει άραγε εάν και όταν οι Τούρκοι διακινητές αρχίσουν να τους ξεφορτώνουν κατά εκατοντάδες σε εντελώς ακατοίκητες (και χωρίς επιστάμενο έλεγχο) βραχονησίδες, εσκεμμένα για να αρχίσουν να πεθαίνουν μαζικά;
Θα θεωρηθεί διεθνώς «Μέγα ανθρωπιστικό πρόβλημα» και θα χρεωθεί στην Ελλάδα φυσικά.
Θα δημιουργηθεί έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία που θα αρπάξει η Τουρκία για να εγείρει αποφασιστικά πλέον ζήτημα Ελληνικής ανεπάρκειας στον τομέα «Διάσωσης και Έρευνας στο Αιγαίο».
Θα ζητήσει συνδιαχείριση και το «καρότο – αντάλλαγμα» θα είναι επαρκές και για την ΕΕ, και για τον ΟΗΕ και για το Αγγλοαμερικανικό ΝΑΤΟ και για τους προδότες Έλληνες Πολιτικούς.
Το «αντάλλαγμα» θα είναι πιθανότατα πως, εφόσον τους διασώζει Τουρκική Μονάδα θα τους επαναδιεκπεραιώνει σε Τουρκικό έδαφος.
Άλλο που δεν θα θέλουν φυσικά οι κοντόθωροι και δειλοί Έλληνες πολιτικοί.
Θα αφήσουν εσκεμμένα πλέον την Τουρκία να «αλωνίζει στο Αιγαίο» και να δημιουργεί συν τω χρόνω «νέα κεκτημένα».

Αντιλαμβάνεται κανείς τις ολέθριες συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης;
Αυτός λοιπόν είναι ένας ακόμη ισχυρός λόγος που, ει δυνατόν, σε κάθε Ελληνική βραχονησίδα και μικρονησίδα θα πρέπει να υπάρξει «επαρκής έλεγχος» μέσω ενός νέου είδους εκτεταμένης κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.

Το Σχέδιο «Ζωή στα Ακατοίκητα Μικρονήσια» είναι ζήτημα υψίστης εθνικής ασφάλειας που οφείλει να γίνει πραγματικότητα και γρήγορα μάλιστα.
Μπορεί να γίνει!
Και πρέπει να γίνει!
Ολιγωρούντων των υπολοίπων λοιπόν, ας το κάνουν οι Έλληνες Πατριώτες να γίνει!

Εθνοφυλακή και Θωράκιση του Αιγαίου

Οι νησίδες μας φυσικά, ακόμη κι αν επιτευχθεί η «Ανάστασή» τους, κινδυνεύουν – όπως άλλωστε και τα μεγαλύτερα κατοικημένα νησιά, πόσο μάλλον τα «μικρά» - να «πνιγούν» υπό το αβάσταχτο βάρος μιας όλο και χειρότερης λαθρομετανάστευσης που («ξεκάθαρα ως ασύμμετρη επιθετική ενέργεια») μας επιβάλλει η Τουρκία.

Πόσο ακόμη θα επιτραπεί άραγε στην Τουρκία να στέλνει εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;
Μέχρι να γίνει πραγματικότητα το Δόγμα Οζάλ και να κατακυριευθεί η χώρα μας από τα εκατομμύρια μεταναστών;
Αποδεικνύεται μέχρι τώρα ότι τα Ελληνικά μέτρα φρούρησης των θαλάσσιων συνόρων μας είναι επιεικώς ανεπαρκή.
Οι Δυνάμεις και τα μέσα ασφαλείας που έχουν διατεθεί για τη φύλαξή τους προφανώς δεν επαρκούν λόγω των εξαιρετικά εκτεταμένων συνόρων από τη μια και του αλόγιστου συστηματικού περιορισμού αυτών των Δυνάμεων από την άλλη.

Συνεπώς, θα πρέπει να αξιοποιηθεί η έσχατη «Επιλογή των Πολιτών».
Θα πρέπει με κάποιους τρόπους να συμμετάσχουν σε τούτη τη φύλαξη οι ίδιοι οι Πολίτες. Και κακώς που η Πολιτεία δεν έχει λάβει ακόμη τις ανάλογες πρωτοβουλίες.
Ο Αντικειμενικός Σκοπός, λογικά, είναι να μην μείνει ούτε σπιθαμή των θαλάσσιων συνόρων μας ούτε λεπτό αφύλαχτη.
Και για να επιτευχθεί αυτό απαιτούνται σκάφη, τεχνικά μέσα ελέγχου/ειδοποίησης και φυσικά ανθρώπινο δυναμικό.
Τα Υπηρεσιακά Μέσα έδειξαν πως δεν επαρκούν.
Συνεπώς, το κενό φύλαξης θα πρέπει να καλυφτεί από πολιτικά σκάφη, ιδιωτικά τεχνικά μέσα και από πολίτες εθελοντές φύλακες.

Ας το συνειδητοποιήσει επιτέλους η Πολιτεία και ας ενεργοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.
Χρειάζεται εκτεταμένη εθνοφυλακή στα σύνορά μας και αυτό είναι πια Ηλίου φαεινότερον.
Διαφορετικά, οι ίδιοι οι Πολίτες ας αρχίσουν το ταχύτερο να «επεξεργάζονται Σχέδια Αυτενέργειας».
Που σημαίνει φυσικά να λυθούν προβλήματα Στρατολόγησης, Οργάνωσης, Εξοπλισμού, Χρηματοδότησης, Οργανικής Συνεργασίας με τις Δυνάμεις Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις και πολλά πολλά ακόμη.

Είναι όμως και αυτή μια κρίσιμη πλευρά της «Αναγκαιότητας πολύμορφης Αυτοοργάνωσης των Ελλήνων Πατριωτών» προκειμένου να αντιμετωπιστούν εγκληματικά κενά που αλόγιστα αφήνει η Πολιτεία των Καιροσκόπων Πολιτικών στην Ασφάλεια του Έθνους και του Πληθυσμού μας.
μέρος ανάρτησης του ΕΓΕΡΣΙΣ
δημοσιέυμα της εφημ. ΣΤΟΧΟΣ

Μπορείτε να δείτε όλο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.