Σελίδες

4 Μαΐου 2009

Δεν την πιάνει κανένας!!!!

Τα ρεκόρ της Μπαρτσελόνα

- Καλύτερη επιθετική τριπλέτα της κατηγορίας (Σαμουέλ Ετό, Λιονέλ Μέσι, Τιερί Ανρί) με 69 γκολ. Προηγούμενο ρεκόρ από την τριπλέτα Φέρεντς Πούσκας, Αλφρέδο ντι Στέφανο και Λουίς ντελ Σολ της Ρεάλ Μαδρίτης του 1960-61 με 66 γκολ.

- Ρεκόρ συγκομιδής συλλόγου σε πρωτάθλημα 20 ομάδων με 85 βαθμούς. Προηγούμενο το 2004-05 με 84.

- Ρεκόρ συγκομιδής στον πρώτο γύρο με 50 βαθμούς. Προηγούμενο του 2007-08 από τη Ρεάλ Μαδρίτης του Μπερντ Σούστερ με 47.

- Ρεκόρ συγκομιδής συλλόγου στον πρώτο γύρο με 50 βαθμούς. Προηγούμενο του 2005-06 με 46 βαθμούς σε 19 αγώνες.

- Ρεκόρ τερμάτων συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις με 146. Προηγούμενο, τα 143 γκολ του 1996-97.

- Ρεκόρ τερμάτων στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" σε αγώνα πρωταθλήματος με έξι. Προηγούμενο, τα πέντε του 1973-74 (5-0).

- Ρεκόρ τερμάτων σε εκτός έδρας παιχνίδια με 42.

- Περισσότερες εκτός έδρας σερί νίκες από καταβολής Primera Division (1928-29) με 9 (τελευταία επί της Σανταντέρ). Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Ρεάλ Μαδρίτης του Μιγκέλ Μουνιόθ και των Αλφρέδο ντι Στέφανο, Φέρεντς Πούσκας, Πάκο Χέντο, Εκτορ Ριάλ και Χοσέ Σανταμαρία.

πηγή contra

Πραγματικά αυτή η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σημειώνει πολύ όμορφα γκολ, προσφέρει θέαμα και ευχαριστιέσαι να την βλέπεις να κυκλοφορεί την μπάλα με απίστευτο τρόπο. Στις 02/05/09 πήγε και έριξε έξι γκολ στην Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου. Τι άλλο να πει κανείς για την Μπαρτσελόνα?
Με το καλό να σηκώσει και το Champions league.

1 σχόλιο:

  1. Χαιρομαι. Ειναι η ομαδα μου στην Ευρωπη. Ευτυχώς μας εχει κανει περηφανους πολλές φορές. Τετοιο καζο οι Μαδριλένοι θα το θυμούνται για χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.