Σελίδες

29 Μαΐου 2009

Amber Alert : Βοηθείστε να βρέθει ο μικρός Γιάννης.


Ονοματεπώνυμο: ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ
Ημερομηνία Γέννησης: 5/1/2008
Χρώμα μαλλιών: Καστανά
Ημερομηνία εξαφάνισης: 26/5/2009
Χρώμα ματιών: Μαύρα

Στις 26/5/2009 στις 7:30 το απόγευμα, ο ανήλικος Τσεσμετζής Ιωάννης, 1,5 έτους απήχθη από τη μητέρα του, η οποία δεν έχει την επιμέλειά του. Ο μικρός Γιάννης διέμενε με την γιαγιά και τον παππού του, οι οποίοι ασκούν την επιμέλειά του, στην περιοχή της Χαλκίδας από όπου απήχθη.

Το παιδί έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, λευκό χρώμα δέρματος, ύψος 80 εκατοστά και βάρος 11 κιλά και 700 γραμμάρια. Την ημέρα που απήχθη φορούσε σορτσάκι χρώματος ζαχαρί και μπλούζα με μακρύ μανίκι χρώματος καφέ ανοιχτό. Η μητέρα του Γιάννη έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ύψος 1,65 εκ., και βάρος 110 κιλά. Την ημέρα που απήγαγε τον Γιάννη φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Πηγή: Το χαμόγελο του παιδιού (από coctail news)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.