Σελίδες

26 Μαΐου 2009

Έκανε το 2 - 0 ο Παναθηναϊκός!!!


Πολύ εύκολα ο Παναθηναϊκός έκανε το 2 - 0.
Παίζοντας έτσι όπως έπρεπε να παίξουν οι Πράσινοι συνέτριψαν τον Ολυμπιακό με 91 - 64.
Προπονητικό ρεσιτάλ έδωσε ο Ομπράντοβιτς, που ότι και να έκανε ο συνάδελφός του είχε την λύση.
Αντίθετα ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε υπνωτισμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο καθένας έκανε ότι γούσταρε στον αγωνιστικό χώρο, δεν υπήρχε σύστημα, τσαμπουκάς και θέληση και αγωνιστική πειθαρχεία.
Με βαριά τιμωρία απειλείται ο Παναθηναϊκός για τις φωτιές που άναψαν και τις κροτίδες που πέταξαν οι φίλοι των Πρασίνων.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-11, 39-29, 65-41, 91-64

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 13 (3), Κέτσμαν, Σπανούλης 10 (2), Περπέρογλου 4, Μπατίστ 18, Φώτσης 4, Χατζηβρέττας 2, Νίκολας 11 (1), Τσαρτσαρής 3 (1), Διαμαντίδης 8 (2), Πέκοβιτς 10, Σάκοτα 8 (2).

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5 (1), Τσίλντρες 8, Βούισιτς 2, Τεόντοσιτς 14 (2), Μπουρούσης 15, Χαλπερίν 7, Γκριρ 4, Πρίντεζης 9 (1), Ερτσέγκ, Σχορτσιανίτης.

Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και ο Παναθηναϊκός είναι μία νίκη μακρυά από τον τίτλο.
Πάει και αυτή η χρονιά για τον Ολυμπιακό που ίδρωσε για το πλεονέκτημα της έδρας και ξαφνικά άνοιξε το καλάθι των αχρήστρων και τα πέταξε όλα μέσα.

1 σχόλιο:

  1. Δημητρη μπράβο εισαι πραγματικός επαγγελματίας. Παρόλο το πένθος σου την εκανες την αναρτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.