Σελίδες

5 Απριλίου 2009

CHAMPIONS CUP - Βουλιαγμένη από "χρυσάφι"


Η κούπα άργησε ένα χρόνο! Στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης σκαρφάλωσε η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε της Οριζόντε Κατάνια με 12-9 στο Κίρισι της Ρωσίας και κατέκτησε το Τσάμπιονς Καπ γυναικών στο πόλο. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πήρε το βαρύτιμο τρόπαιο, έναν χρόνο μετά την άδικη ήττα από την Κατάνια και πάλι στον ίδιο τελικό.

Ο ΝΟΒ ήταν καλύτερος από την ιταλική ομάδα και παίζοντας ψυχωμένα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έφθασε στην κατάκτηση του μοναδικού τίτλου, που έλειπε από την τροπαιοθήκη της. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο στο δεύτερο οκτάλεπτο η Κατάνια σκόραρε περισσότερα τέρματα από την αθηναϊκή ομάδα.

Η πρώτη ευρωπαϊκή κούπα ήρθε στην Ελλάδα και πλέον όλοι περιμένουμε το LEN Trophy στον τελικό του οποίου είναι ο Πανιώνιος και το Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, όπου παίζει στους «8» ο Ολυμπιακός.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-3, 2-3, 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.