Σελίδες

7 Απριλίου 2009

Τραγικό τέλος βρήκε ο Έλληνας φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς.


Τραγικό τέλος βρήκε ο Έλληνας φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του σπιτιού του στην πόλη Λ' Ακουϊλα της Ιταλίας. Τον 27χρονο αναγνώρισε η φίλη του που πήγε στο νεκροτομείο μαζί με εκπρόσωπο της ελληνικής πρεσβείας της Ρώμης.

Ολόκληρη η πόλη θυμίζει πεδίο μάχης μετά από το πέρασμα του φονικού σεισμού που άφησε πίσω του 180 νεκρούς, 17.000 άστεγους και χιλιάδες τραυματίες. Κτίρια γκρεμίστηκαν σαν χάρτινοι πύργοι και ολόκληρες πόλεις ισοπεδώθηκαν στην κυριολεξία.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί έχουν φτάσει τους 179, 40 εκ των οποίων δεν έχουν αναγνωριστεί. Ακόμα 34 είναι αγνοούμενοι και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 1.500.

Το ευχάριστο είναι ότι ο αριθμός των αστέγων αναθεωρήθηκε προς τα κάτω και

προσδιορίζεται τώρα στις 17.000, σύμφωνα με το κέντρο συντονισμού του

έργου των σωστικών συνεργείων που έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.