Σελίδες

8 Απριλίου 2009

Που οδηγούν την Ορθοδοξία μας. Περίεργες εντολές του Ευρωπαϊκού κατεστημένου επιβάλονται ακόμα και στα απλούστερα πράγματα.

Εργάζομαι σε Ν.Π.Δ.Δ. Στην Εκκαθάριση αποδοχών. Οι πληρωμές της μισθοδοσίας γίνονται μέσω της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος.

Το δώρο λοιπόν του Πάσχα ως μηχανογραφημένο αρχείο σταλθηκε όπως καθε μήνα στο Τμήμα Μηχανογραφήσεως της Εθνικής με την εντολή η πληρωμή να διενεργηθεί την Παρασκευή 10-04-2009. Να σημειώσουμε εδώ ότι το αρχείο αποστέλλεται πάντα δύο εργάσιμες ημέρες προ της πληρωμής.

Πρίν λίγη ώρα όμως η υπεύθυνη του Μηχανογραφικού τμήματος της Ε.Τ.Ε μας ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι η εντολή δεν μπορεί να εκτελεστεί καθώς υπάρχει εντολή της Διοικήσεως να εξαιρεθούν οι ημέρες Παρασκευή 10-04 και Δευτέρα 13-04 διότι αποτελούν την Μεγάλη Παρασκευή και την Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ των Ρωμαιοκαθολικών και άρα συμπίπτουν με την εορτή του ΠΑΣΧΑ τους !!!!!!!!!

Στην εύλογη απορία μου "εμείς τι δουλειά έχουμε" ; Απάντησε ότι "είναι γενική εντολή προς όλα τα κρατη μέλη της Ε.Ε" !!!!

Δηλαδή της απάντησα όταν εμεις θα έχουμε το ΠΑΣΧΑ την άλλη εβδομάδα όλα τα κράτη μέλη θα πάρουν παρόμοιες εντολές; Φυσικά το ερώτημα ήταν ρητορικό και έμεινε να αιωρείται.................

Δεν μπορώ να ξεχάσω κατι περίεργες ημερομηνίες που πολλές φορές Μεγάλη Τρίτη ή και Μεγάλη Πέμπτη οι Ευρωπαϊκές Αθλητικές Ομοσπονδίες βάζουν τις ομάδες μας να αγωνίζονται στις διάφορες διοργανώσεις.........

Αραγε που το πάνε ;

Πόσο δυνατός είναι ο Πάπας και που προσπαθούν να μας οδηγήσουν οι δικοί μας προσκυνημένοι πολιτικοί;

Λίγος σεβασμός στην Ορθοδοξία μας δεν βλάπτει. Αλλά πότε σεβάστηκε ο Πάπας την Ορθοδοξία; Το κακό είναι ότι δεν την σέβονται ούτε οι ελληνόφωνοι-γραικύλοι πολιτικοί..........

Εξάλλου μετά την διεύρυνση της Ε.Ε. δεκάδες πρώην ανατολικές χώρες στις οποίες επικρατεί το Ορθόδοξο στοιχείο έχουν γινει μέλη.
Νομίζω όμως πλεόν ότι δεν είναι για το καλό μας η συνύπαρξη και οί Παπικοί έχουν βάλει άλλους στόχους.
Εκτός αν μας διαβεβαιώσουν ότι παρόμοιες εντολές δίνονται και για το Ορθόδοξο δικό μας ΠΑΣΧΑ.....................
Αλλά δεν νομίζω.........

ΘΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.