Σελίδες

22 Απριλίου 2009

Ντροπή και αηδία. Πήγαν να κλέψουν την τσάντα αιμόφυρτης εγκύου, υστερα από τροχαίο και την στιγμή που δίπλα της ήταν το νεκρό 3χρονο αγοράκι της.!!!!


Περιστατικό ντροπής και αίσχους στην Εθνική Πύργου- Πατρών. Προσπάθησαν να κλέψουν έγκυο γυναίκα, θύμα τροχαίου, την ώρα που δίπλα της βρισκόταν το νεκρό 3χρονο παιδί της...

Η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της στη Πύργου- Πατρών, όταν αυτό ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα. Το 3χρονο παιδάκι βρήκε το θάνατο καθώς, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο. Η έγκυος γυναίκα βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα όταν δύο άτομα προσπάθησαν να της αρπάξουν τη τσάντα.

Έγιναν αντιληπτοί από άλλους οδηγούς που είχαν σταματήσει και τους έκαναν μαύρους στο ξύλο.

πηγή τροκτικό

Τι κοινωνία έχετε δημιουργήσει..........

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.