Σελίδες

13 Μαρτίου 2009

Προσοχή Ελληνες bloggers. Ας προσέξουμε τι gadgets βαζουμε στα ιστολόγιά μας.


Ας ειμαστε προσεχτικοί φίλοι και φίλες blogger, γιατι μερικά gadgets ειδικά αυτά που περιλαμβάνουν χώρες και χάρτες, πολυ συχνά παρουσιάζουν τα Σκόπια ως "Μακεδονία".
Ελέγξτε και καταργήστε τα. Αν υπάρχει δυνατότητα στειλτε τους και email διαμαρτυρίας.

Παραθέτω την ανάρτηση του HellenicRevenge

The reason for dropping the service of flagcounter.com is appearing below. While there is no such entity recognized from UN such as Macedonia flagcounter.com claims that FYROM equals Macedonia. If USA wants to recognize unilaterally the new country it us such why not recognize it as Texas then?

I am asking hereby all Hellenes bloggers to drop completely all services from flagcounter.com until she withdraws completely the name.

For more info see
here.

Απόρριψη υπηρεσίας

Ο λόγος για την απόρριψη της υπηρεσία της flagcounter.com εμφανίζεται κατωτέρω. Ενώ δεν υπάρχει καμία τέτοια οντότητα που αναγνωρίζεται από τα Η.Ε όπως Μακεδονία η flagcounter.com υποστηρίζει ότι το ΠΓΔΜ ισοδυναμεί με το Μακεδονία.

Εάν οι ΗΠΑ θέλουν να αναγνωρίσουν μονομερώς τη νέα χώρα σαν τέτοια γιατί να μην την αναγνωρίσουν με το όνομα Τέξας λοιπόν;

Ζητώ με το παρόν από όλους τους Έλληνες bloggers να απορρίψουν εντελώς όλες τις υπηρεσίες από την flagcounter.com έως ότου αποσύρει εντελώς το όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.