Σελίδες

10 Μαρτίου 2009

Αγγελίες για προσλήψεις στη νέα Ολυμπιακή


Με την έγκριση της Επιτροπής, η οποία αναμένεται την Τρίτη, ξεκινούν πλέον οι διαδικασίες της επόμενης μέρας για τη δημιουργία της νέας Ολυμπιακής από την MIG και τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ ήδη ο ιδιωτικός όμιλος δημοσιεύει από σήμερα αγγελίες για την πρόσληψη προσωπικού.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η εξαγορά πρέπει να εγκριθεί επίσης από το ΔΣ της MIG, από τη Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, η οποία θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες. Ως τις αρχές Σεπτεμβρίου η Ολυμπιακή θα έχει μεταβιβαστεί 100% στη MIG, οπότε και θα αρχίσει η εκκαθάριση των παλαιών εταιρειών της ΟΑ.

Και όσοι ενδιαφέρονται...

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που αφορούν κάθε ειδικότητα από το διαδίκτυο, στον ισότοπο: www.marfininvestmentgroup.com. Οι ενδιαφερόμενοι για τις προσφερόμενες θέσεις ς θα μπορούν έως τις 29 Μαρτίου να αποστείλουν τα βιογραφικά τους και τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση hr.newaircarrieroperations@marfingroup.gr.

Δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έχουν και νυν υπάλληλοι της Ολυμπιακής, μόνιμοι που δεν θα επιλέξουν συνταξιοδότηση ή μετάταξη και βέβαια εποχικοί υπάλληλοι, καθώς για κανέναν δεν προβλέπεται απευθείας μεταφορά στην νέα εταιρεία.

πηγη flash

ΣΧΟΛΙΟ

Καλή ευκαιρία σε όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση που πλήττει τον τελευταίο καιρό την χώρα μας. Όποιος από τους αναγνώστες μας ψάχνει για επαγγελματική στέγη, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του σε αυτό το τομέα.

2 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε και τους... ιδιώτες τι χαμπέρι θα κάνουν, γιατί το δημόσιο τόσα χρόνια τα έκανε μούτια!

    Τα φιλιά μου και τις καλημέρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τώρα ενημερώθηκα ότι αιτήσεις δεν υπάρχουν και δέχονται μόνο βιογραφικά στην διεύθυνση που προαναφέρεται.Καλή επιτυχία λοιπόν στους ενδιαφερόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.