Σελίδες

4 Μαρτίου 2009

Πήγε για έκτρωση και ο Θεός της έδωσε ένα σκληρό μάθημα.

Μήνυση στην κλινική που είχε πάει για να κάνει έκτρωση έκανε η 18 χρονη Syloria Williams. Σύμφωνα με αυτά που καταγγέλλει, της πέταξαν το ζωντανό μωρό στα σκουπίδια. Όταν πήγε στην κλινική η Syloria ήταν περίπου 23 εβδομάδων έγκυος. Το προσωπικό της είπε να περιμένει τον γιατρό Pierre Jean-Jacques Renelique για να προχωρήσουν στην έκτρωση. Περίμενε για αρκετή ώρα αλλά ξαφνικά...την έπιασαν κάτι πόνοι. Οι βοηθοί εκεί της είπαν να ξαπλώσει και να περιμένει. Η ώρα πέρναγε και μετά από έναν δυνατό πόνο η γυναίκα γέννησε μόνη της εκεί. Για περίπου 5 λεπτά άκουγε το μωρό της να κλαίει και το έβλεπε να κινείται. Ξαφνικά μπαίνει μέσα ο γιατρός-χασάπης Pierre και χωρίς να πει τίποτα πιάνει και κόβει τον ομφάλιο λώρο, βάζει το παιδί και όλα τα υπόλοιπα σε μια σκουπιδοσακούλα και τα πετάει στα σκουπίδια!

πηγή τροκτικο

ΣΧΟΛΙΟ

Τι να πεις........
Αυτο που δεν καταλαβα ήταν γιατι έκανε μήνυση..!!!...ξαφνικα θυμήθηκε ότι έγινε μάνα;
Μεσα στην αηδία, δείτε ποσο κυνικά αντιμετωπίζει τον θανατο ενος ανθρώπου ο γιατρός -χασαπης.

Να δουμε τι άλλο θα κανει ο Θεός για να ξυπνήσει τον σκληρόκαρδο άνθρωπο.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά με το δικό μου το μυαλό δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχουν τέτοιου είδους ανθρώπων σήμερα.Αυτοί είναι χειρότεροι και από ζώα,χωρίς να έχω τίποτα με αυτά.
    Πραγματικά και γω με την σειρά μου αισθάνομαι αηδία για τους (δολοφονους) γιατρούς αλλά και για αυτές τις μητέρες, που υποτίθεται οτι είναι μητέρες,που δεν έχουν ούτε ιερό ουτε όσιο.Κρίμα πραγματικά γιατί βρέφοι πληρώνουν τις απάνθρωπες αυτές πράξεις των μεγαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.