Σελίδες

1 Μαρτίου 2009

Πάρτε μια γεύση του πως σκέφτονται οι εχθροί της Ελλάδος μας.

Tο ρολόϊ της ιστορίας χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της Ελλάδας από τρία έθνη. Η Ελλάδα θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους Mακεδόνες, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ηπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά στους Γρεκούς; Ο μικρός τους βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% Αλβανική.

Το παραπάνω απόσπασμα ειναι απο το site του Βουλγαροσκοπιανού εθνικιστικού κόμματος BMPO.
Μπειτε στην ιστοσελίδα τους στα ελληνικά, να δείτε πως σκέφτονται, τι ψέματα λένε, τους ανιστόρητους ισχυρισμούς τους, την προπαγάνδα τους και τους φίλους τους.
Θα βρείτε ακόμα και ιχνη της ελληνικής προδοσίας.

http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm

Πρέπει να ειμαστε ξυπνιοι, σε εγρηγορση, να ξερουμε καλα των εχθρό και να ειμαστε άρτια ενημερωμένοι για να μπορούμε να προβλέψουμε τις ενεργειές του, να τις αντιμετωπίσουμε και να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ειναι περιττο να ασχοληθούμε εκτενέστερα με τα όσα ψευδή και προκλητικά γραφούν αφού ουτως ή άλλως εχουμε αφιερώσει την ζωή μας στην αντιμετώπισή τους.
Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε πολλές αναφορές σε διαφορα απο τα θέματα που θίγουν. Φυσικά θα ακολουθήσουν και στο μέλλον άρθρα μας που θα ενισχύουν την ιστορική αλήθεια και η γραφή μας θα ειναι το μοναδικό μας όπλο που θα μας φέρει κοντα στην τελική νικη. Ομως ενα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κανεις εχθρός δεν εχει ηττηθεί αποκλειστικά και μόνο απο την γραφίδα. Αργα ή γρήγορα θα έρθει και ο καιρός του πολέμου. Αυτό διδάσκει η ιστορία. Τότε μονο μπορεί να ερθει η τελική νίκη.
Μεχρι τότε ας κρατήσουμε ψηλα την σημαία της Ελλάδας μας και το φρόνημά μας με την γραφή μας, γιατι χωρίς αυτά δεν θα υπάρξει καν πόλεμος δικαιος και απελευθερωτικός, θα περάσουμε απ' ευθείας στην υποδούλωση για την οποία με μανία πασχίζουν οι εξωτερικοι εχθροί μας αλλά και πολλοί μισθωμένοι ελληνόφωνοι, κόμματα και οργανώσεις, απόγονοι του Εφιάλτη.
Και μην θεωρείται ότι αυτά λέγονται απο φιλοπόλεμη, μιλιταριστική διάθεση, καθε άλλο.
Μακάρι όλα τα εθνικά μας προβλήματα να λύνονταν με την δύναμη της πέννας ή οποιονδήποτε άλλο ειρηνικό τρόπο. Ομως ποιός πιστεύει ότι οι Τούρκοι θα αποχωρήσουν απο την Κύπρο επειδή ξεφωνίζουμε (αν ξεφωνίζουμε κιόλας), ή ποιος πιστεύει ότι οι αδελφοί μας Βορειοηπειρώτες θα ελευθερωθούν με μια απλή αίτηση στην αλβανική κυβέρνηση; ή μηπως οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι θα σταματήσουν τις διεκδικήσεις με τα ανούσια διαβήματά μας;
Μην γελιέστε.
Ποτέ οι Αμερικανοί δεν θα μπορούσαν να ανατρέψουν τον Σανταμ και το καθεστώς του με άρθρα στους New York Times.
Η μήπως πιστεύετε ότι οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου (που ήρθαν στην περιοχή επι τουρκοκρατίας) θα αποσπούσαν ενα κομματι καθαρά σερβικού εδαφους (εδω κι εκατονταδες χρόνια) μονο με διαδηλώσεις.
Για να λύσεις τα εθνικά σου προβλήματα χρειάζεται, εθνική βούληση (οχι πολιτική), ισχυρή εθνική διπλωματία, ισχυρός εθνικός στρατός και ισχυρή πνευματική εθνική υποστήριξη απο τους πνευματικούς ανθρώπους του τόπου. Αλλά και ο καθένας από εμάς απλός πολίτης, ας κανει το χρέος του προς την πατρίδα. Ας υπερασπιστεί όπου κι όπως μπορεί τα δίκαια της Ελλάδος μας.

Μαθετε στα παιδιά σας Ελληνική Ιστορία. Το μοναδικό μάθημα που έχει σχέση με την επιβίωσή μας ως Εθνος. Με όλα τα παρεπόμενά της, Ελληνική γλώσσα, Ηθη και Εθιμα του τόπου μας, Πολιτιστικά στοιχεία, τις μεγαλες δόξες της Πατρίδας μας.
Το Υπουργείο Παιδείας (πρώην Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων-τωρα πλεον αυτα τα 2 στοιχεία, εθνος και θρησκεία έκρινε το ανθελληνικό κρατος ότι δεν χρειάζονται) προσπαθεί να υποσκελίσει το μαθημα με απαράδεκτα βιβλία, απαλειψη μεγαλων κομματιών απο την ύλη με πρόσχημα την έλλειψη επαρκούς σχολικού χρόνου !!! Αλλά και πολλοί καθηγητές διδασκουν το μαθημα κάνοντας αγγαρεία, πραγμα που εύκολα διακρίνουν οι μαθητες και μετά έχουμε τα τρομακτικά ανιστόρητα μαργαριτάρια που ακούμε συχνά σε εθνικές επετείους. Το κακό είναι οτι όταν τα παιδιά αυτά γίνουν γονείς ειναι σίγουρο ότι θα ζητήσουν να απαλλαγούν τα δικά τους παιδιά απο το αχρηστο μάθημα της Ιστορίας. Ετσι το μεγαλύτερο βήμα αφελληνισμού της Ελλάδας μας θα ειναι πλεον γεγονός και αυτό που επιδιώκει το Βουλγαροσκοπιανό κόμμα και οι εντός και εκτός των τειχών φίλοι του, θα ειναι εφικτό και εύκολο.

Αλλά έχουσι γνώσιν οι φυλακες.
Αυτή την φορά την Κερκόπορτα θα την βρουν κλειστή.

1 σχόλιο:

  1. Το ακολουθω site το εχω διαβασει εδω και χρονια και εμεινα εκπληκτος για την υλη του.Εαν αληθευη οτι τον επιασε η Ελλας ενα μεγαλο μπραβο τετοια ατομα πρεπει να τα απομονωσουν και να τους απαγορευσουν την γραφη στο ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.