Σελίδες

17 Μαρτίου 2009

Κυνικός ο Υπουργός Υγείας.

Με τελείως κυνική συμπεριφορά παρουσιάστηκε ο κ. Αβραμόπουλος στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ "Καλημέρα Ελλάδα".
Ο κατά τα άλλα συμπαθής Υπουργός, αντιμετώπισε ασθενείς, εργαζομένους και πολίτες ώς άτομα β κατηγορίας. Με λύπη διαπιστώσαμε ότι αντί να απαντά σε ερωτήματα εργαζομένων έπληττε την συνδικαλιστική τους στάση !!!!
Αντί να πεί μιά ουσιαστική πρόταση στους εργαζομένους του Σισμανόγλειου που είχαν μαζευτεί ελπίζοντας σε κάποια, έστω προφορική, λύση, εκείνος προτίμησε να κωφεύσει.
Η μόνη δικαιολογία που βρήκε για το χάλι που επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ριο, ήταν ότι ο Αγιος Ανδρέας (δημόσιο Νοσοκομείο της Πάτρας) έκλεισε λόγω επικινδυνότητας από ζημιές σεισμών. Ναι κ. Αβραμόπουλε και καλα κάνατε και το κλείσατε, όμως έπρεπε από πριν να φροντίσετε να δώσετε κάποια λύση κι οχι να αφήσετε το Πανεπιστημιακό του Ριό να γίνει αχούρι.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Υπουργός μας είπε ότι η Ελλάδα είναι απο τις χώρες με τα περισσότερα Κέντρα Υγείας στην Ευρώπη !! Δηλαδή είμαστε οι καλύτεροι και πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι.....στα ράντζα των δημόσιων νοσοκομείων.
Η αλαζονεία και ο κυνισμός σας, μας θύμισαν άλλες εποχές..........
Εσεις κ. Αβραμόπουλε τους δικούς σας συγγενείς θα τους πηγαίνατε σε δημόσιο νοσοκομείο; Γιατί κάποιο πουλάκι μας σφύριξε ότι προτιμήσατε πρόσφατα ιδιωτική κλινική των νοτιοανατολικών προαστίων !!!!
Αν και προς στιγμήν πιστέψαμε ότι ο κ. Παπαδάκης θα στρίμωχνε τον Υπουργό όπως διαλαλούσε....τελικά επικράτησε το πολιτικό συμφέρον αντί της δημοσιογραφικής αλήθειας και κάθε άλλο παρά αισθάνθηκε δύσκολα ο κ. Υπουργός......
Ακόμα και μια άτυχη μάνα με το παιδί της που ταλαιπωρήθηκε απο το Ε.Σ.Υ., παρουσίασαν η οποία μόνο καλά λόγια είχε για τον κ. Αβραμόπουλο. Είναι βλέπεις και η διαδοχή.....κάποιοι βλέπουν μακρύτερα.....
Το κακό είναι ότι οι εκλογές πλησιάζουν, αλλά πάλι ο Μανωλιός θα βγεί.......απλώς θα βάλει πάλι τα ρούχα του αλλοιώς.

ΘΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.