Σελίδες

19 Φεβρουαρίου 2009

Κυνήγα εσύ τους ληστές, γιατί εμείς έχουμε να συνοδεύσουμε υψηλό πρόσωπο !!!!!

Καταπληκτικό περιστατικό συνέβη χθές στα Ισθμια της Κορίνθου.
Ληστές (κατα πάσα πιθανότητα αθίγγανοι) εισέβαλαν σε σπίτι και ξήλωσαν ολόκληρη εντοιχισμένη κουζίνα αξίας 6000 ΕΥΡΩ. Κατόπιν "επισκέφθηκαν" το διπλανό σπιτι στο οποίο συνέχισαν την "δουλεία" τους. Οταν ο ιδιοκτήτης του του πρώτου σπιτιού έφθασε στο οικημά του και αντελήφθει οτι ήταν παραβιασμένη η πόρτα καλεσε την αστυνομία και κατόπιν τον γείτονά του, καθως είδε πως και το διπλανό είχε παραβιαστεί. Φυσικά ο γείτονας έφθασε πρώτος και διαπίστωσε ότι οι κλέφτες βρίσκονταν ακόμα μεσα στο σπίτι του !!!
Καλεσε κι αυτός την αστυνομία και μετά περίμενε το περιπολικό. Ματαια όμως.
Πέρασαν 2 ώρες και όταν ξανακάλεσε την αστυνομία λέγοντας, "τι γινετε ρε παιδιά δυο ώρες σας έχουμε καλέσει, οι κλέφτες φευγουν", η απάντηση τον αιφνιδίασε, "ακολούθησε τους κλέφτες αλλά απο μια σχετική απόσταση, μην σε καταλάβουν για να δούμε που πηγαίνουν, διοτι εμεις είμαστε τωρα απασχολημένοι με την συνοδεία ενος υψηλού προσώπου" !!!!!

Οταν λέμε πλουτοκρατία ...αυτο εννοούμε.....καταλάβατε..
Ηταν απασχολημένοι με καποιον μεγαλοδημοσιογράφο, πολιτικό, βιομήχανο......καποιον μεγαλοκαρχαρία τελοσπάντων......
Αυτο ειναι που οριζει το Σύνταγμα, ισονομία και ισοπολιτεία.....Αίσχος.
Μια φορά προσωπικά πιστευω οτι δεν ευθύνεται η αστυνομία. Οι εντολές ερχονται απο υψηλότερα......

3 σχόλια:

  1. Θάνο μου, απλά η αστυνομία ήταν απασχολημένη με κάποιον πλουτοκράτη, που όσα κι αν του έκλεβαν δεν πρόκειται να ίδρωνε το αυτάκι του. Ξεχάσαμε λες την παπαροϊστορία του εφοπλιστή; Που μέσα στα δισεκατομμύρια δεν βρήκε 5 φράγκα να προσλάβει κανένα παλικάρι για φρούρηση, έτσι βρε αδερφέ, κι ας πίστευε ότι δεν κινδυνεύει, για την φουκαριάρα την μάνα μας (βλέπε ανεργία)!

    Τις καλημέρες μου και τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου Πανο, μας εχουν στην κυριολεξία χ....νους. Το κρατος αδιαφορεί επιδεικτικά.
    Αλλά δεν ειναι ιστορία των τελευταίων ετών. Πριν χρόνια μου ειχαν τυχει 2 περιστατικά με τον ιδιο εφοπλιστή, ιδιοκτήτη τότε της ΠΑΕ Παναθηναικός τον οποίο όλοι γνωρίζουμε (για να μην λεμε και ονόματα). Το ένα συνέβει στην παραλιακή Λεωφ. Ποσειδώνος σε ώρα αιχμής. Ο εν λόγω πλούσιος (γιατι αυτη ειναι η πραγματική του ιδιότητα) κινουταν με μεγαλη ταχύτητα αναμεσα στα άλλα αυτοκίνητα σε ενα εκ των οποίων ημουν κι εγω. Το παραξενο ήταν ότι τον συνοδευε μοτοσυκλετιστης της ομαδας Ζ με στολή !!!! ο οποίος του άνοιγε προπορευόμενος τον δρόμο. Κι ας τολμαγε καποιος άλλος πολίτης να μπει μπροστά. Δηλαδή εγω πληρώνω την ΕΛΑΣ να φυλαει ποιούς; Αντε να δεχτώ Υπουργο, Κυβερνητικό, αντε τον Αρχιεπίσκοπο...γιατι τον Βαρ.....νη;
    Μια άλλη φορά βρισκω τον ιδιο με την παρέα του να κατηφορίζουν την οδο Σκρα στην Καλλιθέα κυριολεκτικά καθετα απλωμενοι στην μεση του δρόμου πεζή !!! και τροχονόμος μπροστα πεζός ακινητοποιούσε τα αυτοκίνητα για να περάσει η παρέα η οποία που πηγαινε; Σε νυκτερινό κεντρο !!!! Τι να πω..τα σχόλια δικά σου....
    Χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αυτό που οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι πολιτικάντηδες αποκαλούν "ποιότητα της Δημοκρατίας μας!"

    Ή, ακόμη χειρότερα, το σύστημα αξιών που όλοι οι μικρομεσαίοι έχουν αποδεχτεί.

    Καλή Τσικνοπέμπτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.