Σελίδες

9 Φεβρουαρίου 2009

Θρίλερ με νεκρό 20χρονο στη χωματερή


Θρίλερ θυμίζει η υπόθεση της ανατριχιαστικής δολοφονίας 20χρονου, που αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι στο Κορωπί.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο νεαρός έπεσε αρχικά θύμα απαγωγής, για αίτια που ερευνώνται από την Ασφάλεια, αλλά φαίνεται πως η δουλειά στράβωσε και οι δράστες τον σκότωσαν και πέταξαν το πτώμα στο σκουπιδότοπο του Κορωπίου για να το ξεφορτωθούν.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ζωίτσα, κάτοικο Κορωπίου, που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Το πτώμα βρέθηκε φρικτά παραμορφωμένο χθες το μεσημέρι κοντά στην παλιά χωματερή, από έναν κάτοικο της περιοχής που περνούσε από το σημείο μαζί με το 10χρονο αγοράκι του.

Ο 20χρονος είχε δεμένα τα χέρια και τα πόδια με τα κορδόνια των παπουτσιών του και το πρόσωπό του το είχαν κατασπαράξει τρωκτικά και άλλα ζώα. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, επειδή έφερε εκτεταμένα τραύματα σε όλο το σώμα, να τον βασάνισαν άγρια πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το έγκλημα διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν και πέταξαν το πτώμα στη χωματερή.

Το θρίλερ άρχισε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, γύρω στις 10.30'.

Την ώρα εκείνη ο 20χρονος Παναγιώτης, όπως είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του, πήγε στο σπίτι και της είπε ότι θα ξανάβγαινε για να δώσει μια συσκευή κινητού τηλεφώνου σε έναν φίλο του.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε χθες το απόγευμα ο διευθυντής της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση, Βασίλης Αντζάς, η μητέρα τηλεφώνησε στον 20χρονο γύρω στις 11.30 το βράδυ και τον ρώτησε πότε θα γυρίσει στο σπίτι. «Ερχομαι», της απάντησε εκείνος. Λίγο αργότερα, επειδή και πάλι δεν είχε επιστρέψει, η γυναίκα ξανατηλεφώνησε στο παιδί της.

Τηλεφώνημα
Το τηλέφωνο όμως σήκωσε ένας άγνωστος, ο οποίος με σκληρή φωνή τής είπε ότι κρατούσαν τον γιο της και ήθελαν 35.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Η γυναίκα έπαθε σοκ και έδωσε το τηλέφωνο στον σύζυγό της, ο οποίος ήταν δίπλα της.

Ο άγνωστος επανέλαβε την απαίτησή του και συμπλήρωσε: «Θα επικοινωνήσουμε για τις λεπτομέρειες. Πρόσεξε μην ειδοποιήσεις την Αστυνομία γιατί τον Παναγιώτη δεν θα τον ξαναδείς ζωντανό».

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη την εκδοχή της απαγωγής για λύτρα και αυτό γιατί όλοι γνώριζαν πως δεν υπήρχαν χρήματα, αφού ο πατέρας είναι άνεργος οικοδόμος και με οικονομικά προβλήματα. Οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε κυκλώματα που ενδεχομένως να είχε μπλέξει ο νεαρός.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλους τους γνωστούς του 20χρονου, αλλά μέχρι στιγμής η υπόθεση παραμένει στο σκοτάδι.

Οι φίλοι του με τους οποίους ήταν το βράδυ της Πέμπτης λένε ότι κάποια στιγμή χώρισαν και ο καθένας πήγε στο σπίτι του. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαν τον Παναγιώτη.

Οι γονείς του νεαρού πράγματι δεν ειδοποίησαν την Αστυνομία για τις απειλές που είχαν δεχτεί, αλλά ο πατέρας το εκμυστηρεύτηκε σε γνωστό του δημοσιογράφο που μένουν στην ίδια γειτονιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το γεγονός διέρρευσε την Παρασκευή, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι αυτή ήταν η αιτία που οι δράστες σκότωσαν τον Παναγιώτη.

Πάντως, από τον ιατροδικαστή ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται περίπου 35 ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, δηλαδή τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.

Τα αίτια θανάτου δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθούν και θα εξακριβωθούν σήμερα από τη νεκροτοΒία.

Το πτώμα βρέθηκε φρικτά παραμορφωμένο χθες το μεσημέρι κοντά στην παλιά χωματερή, από έναν κάτοικο της περιοχής. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται περίπου 35 ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, δηλαδή τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.

πηγη ethnos

Περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλους μας. Η μάνα του νεαρού πρέπει να έχει υποστεί μεγάλο σοκ, έπειτα από την συνομιλία με τους δολοφόνους του μικρού της αγγέλου και μετά την πληροφόριση για τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.