Σελίδες

15 Ιανουαρίου 2009

Πάρε την ομάδα στα χέρια σου Μελισσανίδη.

Μια ΑΕΚ δίχως βάσανα, μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα έχει ξανά δικό της σπίτι είναι ό,τι ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτσής. Κάτι τέτοιο έχει στο μυαλό του (και μάλιστα όχι στο βάθος), ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφού εκτός των άλλων δεν έπαψε ποτέ να είναι οπαδός του «δικεφάλου» και μάλιστα από τους πλέον ένθερμους.
Αλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν χάνει ματς, ιδιαίτερα αυτά που είναι εντός έδρας. Ο «Τίγρης» ετοιμάζεται να κάνει το δυναμικό come back, αυτή τη φορά για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όχι για να διαπραγματευτεί.
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για άμεση δραστηριοποίηση του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Ενωσης, με στόχο να αναλάβει τη διοικητική ηγεσία και να βγάλει την ομάδα από το τέλμα.
Πώς θα γίνει αυτό; Αν όντως οι μέτοχοι σκοπεύουν να δώσουν την απόλυτη πλειοψηφία με τα 15.000.000 ευρώ που έχουν θέσει ως ποσό για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο Μελισσανίδης πλέον δείχνει πιο διαλλακτικός ακόμα και στο ενδεχόμενο να αναλάβει όλα τα χρέη της ομάδας, αρκεί να περάσει το πακέτο των μετοχών στα χέρια του άμεσα. Φυσικά σε αυτήν την προσπάθεια δεν θα είναι μόνος του.
Ο Βίκτωρας Ρέστης μπορεί να επαναλαμβάνει την αποστασιοποίηση του από το όλο θέμα, αλλά στην περίπτωση που ο Μελισσανίδης προχωρήσει, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθεί δίπλα του.

από το bet-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.