Σελίδες

23 Ιανουαρίου 2009

Υπέρ των αμβλώσεων τάσσεται ο Ομπάμα

Υπέρ των αμβλώσεων τάσσεται, ουσιαστικά, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αφού δηλώνει αποφασισμένος να υπερασπιστεί την ελευθερία των γυναικών να επιλέγουν εάν θ΄ αποκτήσουν ή όχι παιδί.

«Είμαι αποφασισμένος να υπερασπιστώ την ελευθερία των γυναικών να επιλέξουν», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ομπάμα με την ευκαιρία της 36ης επετείου από την κρίσιμη απόφαση που πήρε η αμερικανική δικαιοσύνη για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

«Η επέτειος μας θυμίζει την ορθότητα αυτής της απόφασης, η οποία προστατεύει την υγεία των γυναικών και την ελευθερία στην αναπαραγωγή» συμπληρώνει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Και καταλήγει, επισημαίνοντας μια ευρύτερη αρχή την οποία, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, συμβολίζει η απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης: <<Η κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει λόγο στις προσωπικές, οικογενειακές υποθέσεις>>

πηγη ΤΑ ΝΕΑ On-line

Άρχισε τα παρατράγουδα ο Πλανητάρχης μας..... Αίσχος!!!

"Ειμαι" λέει, "αποφασισμένος να υπερασπιστώ την ελευθερία των γυναικών να επιλέξουν",

και τι γίνεται με την ελευθερία των εμβρύων να ζήσουν; Αλλά ξέχασα αυτά δεν ....ψηφίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.